Închide meniul
VIDEO

Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni: „Am încercat să îmi stăpânesc emoţiile”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 18:27

Reclamă
Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni: „Am încercat să îmi stăpânesc emoţiile

Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni

Bucuria lui Ianis Hagi după ce a înscris în Hibernian - Rangers 1-3 / Profimediaimages

S-a aflat ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 55 al meciului Hibernian – Rangers, scor 1-3, din etapa a 36-a din campionatul Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul gol înscris de Ianis Hagi după revenirea pe teren. Fiul lui Gică Hagi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare după o accidentare horror. De pe 18 ianuarie 2022 nu mai marcase Ianis.

Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI!

Știm cât de greu e să câștigi în această deplasare. Am înscris trei goluri aici, cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Am câştigat şi mergem în vacanța de vară pe o notă pozitivă.

Timp de 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile, dar nu am putut. În cele 30 de secunde, au trecut prin fața mea tot ce s-a întâmplat în ultimele 16 luni. Mi-a luat atât de mult timp să marchez din nou. Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu. Sunt foarte fericit. Mai sunt multe obiective de realizat. Sunt recunoscător că sunt la acest club. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea grvă pe care am suferit-o în urmă cu 15 luni.

Reclamă

După toată munca pe care am depus-o, astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Totul merită! Ţinând cont de cum eram în urmă cu 10-12 luni, să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător decât sunt acum. Este grozav!

Nu am avut niciodată dubii despre ceea ce pot să fac pe teren! Este nevoie doar să fiu apt fizic. Voi continua să joc şi voi vedea unde pot ajunge”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului.

Hagi a fost titular în Hibernian – Rangers și a dus scorul la 2-0, în minutul 55. Ianis a înscris din a doua încercare și a urmat apoi un moment emoționant. Hagi a lipsit 69 de meciuri. A fost primul său gol din ianuarie 2022 până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi s-a pus în genunchi și a fost imediat înconjurat de toți colegii, moment în care a început să plângă în hohote, fiind descătușat după lunga absență din cauza accidentării. ”Ce moment pentru el”, au spus comentatorii.

Antrenorul lui Rangers, reacţie emoţionantă

Michael Beale a ţinut să-l felicite pe Ianis Hagi după victoria obţinută de Rangers. A avut un discurs plin de emoţie.

Am fost încântat de joc. Cea mai mare bucurie a zilei a fost că a marcat Ianis, a fost primul lui gol după 15-16 luni. A trecut prin momente teribile. Sunt foarte fericit pentru el! Se poate vedea că are foarte multă calitate. Încă îşi găseşte ritmul după lunga recuperare. Suntem alături de el!

Ianis Hagi a fost, fără doar şi poate, un jucător ‘cheie’ pentru noi în anul în care am câştigat campionatul. Nu a putut fi în echipă timp pentru mai mult de un an. A luptat, a încercat să revină în lot şi să joace bine, a încercat să revină şi la echipa naţională. Au fost momente grele şi sunt încântat pentru el şi mulţumit de staff-ul medical, care a fost alături de el„, a declarat Michael Beale, pentru Sky Sports, la finalul meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și