Închide meniul

Ianis Hagi spune lucrurilor pe nume: „Nu suntem mândri de rezultate!” + Dezvăluiri din vestiarul lui Rangers: „Discuțiile vor apărea mereu!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 octombrie 2021, 22:16

Ianis Hagi spune lucrurilor pe nume: „Nu suntem mândri de rezultate! + Dezvăluiri din vestiarul lui Rangers: „Discuțiile vor apărea mereu!

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

  • Ianis Hagi spune lucrurilor pe nume
  • Dezvăluiri din vestiarul lui Rangers

Ianis Hagi spune lucrurilor pe nume despre situația de la Rangers

Rangers este lider în Scoția, cu 24 de puncte, însă prestațiile campioanei nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Ianis Hagi a spus lucrurilor pe nume despre situația echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, ne putem adapta de la adversar la adversar. De asta suntem la Rangers, tebuie să ieșim pe teren și să demonstrăm ce putem. Singurul nostru obiectiv e să câștigăm toate meciurile.

Sincer, nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care obișnuisem sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des.

Reclamă

Cred că discuțiile în vestiar vor apărea mereu, despre cum putem progresa ca fotbaliști. Chiar și în sezonul trecut, unul incredibil, s-a întâmplat asta. E firesc, mereu e loc de mai bine. A spus-o Steven Gerrard clar și răspicat! Trebuie să ne concentrăm mai bine, să fim pregătiți pentru orice”, a declarat Ianis Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

St. Mirren – Rangers 1-2 | Ianis Hagi, meci mare în Scoţia

Ianis Hagi face senzaţie în Scoţia. Internaţionalul român a făcut un nou meci bun în St. Mirren – Rangers 1-2. A deschis drumul trupei lui Steven Gerrard către o altă victorie în campionat. A ratat mai multe ocazii, dar a contribuit decisiv la reuşita prin care oaspeţii au revenit în meci.

Reclamă

Cei de la St. Mirren au deschis repede scorul, încă din minutul 4, apoi Ianis Hagi şi-a intrat în rol. ”Rangers a fost surprinsă de startul agresiv al lui St. Mirren, care a fost ajutată și de vânt. Apoi, Hagi a început să aibă influență în joc și a condus renașterea lui Rangers”, a scris BBC.

Ianis Hagi a fost schimbat de către Steven Gerrard pe finalul partidei. După o repriză secundă mai puțin reușită, internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 78. A rămas 2-1 și Rangers a depășit liderul surprinzător Hearts, trecând pe primul loc al clasamentului din Scoţia.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”