Închide meniul

Manchester United, învinsă de West Ham! Arsenal, victorie importantă cu Newcastle! Ianis Hagi, titular în Rangers – Aberdeen

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 23:25 / Actualizat: 16 iunie 2023, 16:42

Reclamă
Manchester United, învinsă de West Ham! Arsenal, victorie importantă cu Newcastle! Ianis Hagi, titular în Rangers – Aberdeen

West Ham - Manchester United

Foto: Profimedia

Manchester United, învinsă de West Ham! Newcastle – Arsenal și West Ham – Manchester United din Premier League au fost meciurile zilei în Europa. Ianis Hagi a fost titular în Rangers – Aberdeen! Mijlocașul român a fost pentru prima dată în primul „11”, după accidentarea teribilă pe care a suferit-o la începutul anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele meciurilor importante din Europa sunt pe AS.ro.

Manchester United, învinsă de West Ham!

Final: West Ham – Manchester United 1-0!

Min. 27: West Ham – Manchester United 1-0! Benrahma a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Newcastle – Arsenal, LIVE SCORE

Final: Newcastle – Arsenal 0-2!

Min. 71: Newcastle – Arsenal 0-2! Fabian Schar înscrie în proprie poartă.

Min. 14: Newcastle – Arsenal 0-1! Martin Odegaard a deschis scorul cu un șut superb din afara careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Ianis Hagi, titular în Rangers – Aberdeen!

Antrenorul Michael Beale se bazează pe Ianis Hagi, în primul său meci ca titular după accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an.

Românul a mai jucat pentru Rangers de la revenirea sa, însă a intrat de fiecare dată din postura de rezervă.

Cele mai importante meciuri din Europa:

  • Atalanta – Juventus 0-2
  • Napoli – Fiorentina 1-0
  • Dortmund – Wolfsburg 6-0
  • Newcastle – Arsenal 2-0
  • West Ham – Manchester United 1-0
  • Troyes – PSG 1-3

Ianis Hagi, cu gândul le meciurile României din iunie: „Mai am 5 cu Rangers şi două la echipa naţională!” Promisiune uriaşă pentru sezonul viitor

Ianis Hagi e cu gândul le meciurile României din iunie. Tricolorii vor juca cu Kosovo şi cu Elveţia în preliminariile EURO 2024. Kosovo – România va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi le-a spus scoţienilor, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă şi convocarea lui Edi Iordănescu. De asemenea, internaţionalul român a anunţat că vrea să înceapă în forţă noul sezon.

”Cred că toată lumea știe că va fi o mare schimbare în vară la club, însă pot vorbi doar despre mine și ceea ce pot controla.

Reclamă

Așadar, pentru mine au mai rămas cinci meciuri cu Rangers și încă două meciuri cu echipa națională. Vreau să obțin tot ce este mai bun din asta și să încerc să am o formă foarte bună în aceste șapte jocuri. Apoi vreau să am un început de sezon foarte bun și puternic.

Trebuie să mă concentrez doar pe fotbalul meu pentru că am fost accidentat un an. Practic, asta este ceea ce pot controla și cred că totul se datorează conducerii și antrenorului”, a declarat Ianis Hagi într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și