Închide meniul

Ianis Hagi va schimba echipa! Fiul „Regelui” a fost făcut praf: „E în plus! Eşecul continuă!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 17:03

Reclamă
Ianis Hagi va schimba echipa! Fiul „Regelui a fost făcut praf: „E în plus! Eşecul continuă!

Ianis Hagi va schimba echipa! Anunţ tranşant pentru fiul "Regelui"

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

Ianis Hagi va schimba echipa, la finalul sezonului! În presa din Scoţia a fost făcut un anunţ tranşant pentru fiul „Regelui”, jurnaliştii notând faptul că internaţionalul român nu va mai reveni la Rangers. Aceştia au mai transmis că „eşecul” pentru mijlocaşul de 25 de ani a continuat şi în La Liga, la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Acesta ar trebui să revină la formaţia din Scoţia, la finalul sezonului, ibericii neavând opţiunea unui transfer definitiv.

Ianis Hagi va schimba echipa! Anunţ tranşant pentru fiul „Regelui

Jurnaliştii scoţieni l-au făcut praf pe Ianis Hagi, mărturisind că fiul „Regelui” nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului. Aceştia au notat că internaţionalul român nu prinde suficiente minute la Alaves, astfel că nu ar putea aduce niciun plus la formaţia de pe Ibrox.

De asemenea, scoţienii au mai amintit şi de conflictul pe care Ianis Hagi l-a avut la Rangers, înainte de împrumutul la Alaves. La începutul sezonului, acesta s-a plâns de faptul că tehnicianul nu-i oferă suficiente minute. Pentru acest fapt, presa din Scoţia l-a criticat pe Hagi Jr, notând că şi-a bătut joc de club în acest fel.

„Poate fi sfârșitul drumului pentru Ianis Hagi la Rangers.

Reclamă
Reclamă 4

Eșecul lui Hagi în La Liga continuă. Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă.

Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i se cuvinte, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut joc încă o dată de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat.

Acesta a fost destinul lui, aici și-a dorit să ajungă și a ratat totul. Nu a fost suficient de bun”, au notat scoţienii de la ibroxnoise.co.uk.

Reclamă

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves!

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves. „Prinţul” a fost împrumutat de basci, de la Rangers, fără clauză de cumpărare, şi va evolua în La Liga până la finalul sezonului.

Un moment care îl putea ajuta mult pe Ianis a fost cel în care a executat un penalty în duelul cu Almeria. Românul a ratat şi a rămas fără gol marcat în La Liga. De atunci, de la începutul lui noiembrie, el a mai adunat doar 165 de minute.

„Ianis Hagi, din păcate, nu s-a impus. A început destul de bine şi a făcut două meciuri la rând destul de bune, dar a dispărut pentru că nu s-a impus la Alaves”, a spus Craioveanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și