Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves! „A început destul de bine”

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2024, 14:39

Reclamă
Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves! „A început destul de bine

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves. „Prinţul” a fost împrumutat de basci, de la Rangers, fără clauză de cumpărare, şi va evolua în La Liga până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 25 de ani a jucat 13 minute împotriva Barcelonei, venind după 4 meciuri în care a stat pe bancă. Grande Craioveanu susţine că jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro nu a reuşit să se impună în echipa lui Luis Garcia.

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves

Un moment care îl putea ajuta mult pe Ianis a fost cel în care a executat un penalty în duelul cu Almeria. Românul a ratat şi a rămas fără gol marcat în La Liga. De atunci, de la începutul lui noiembrie, el a mai adunat doar 165 de minute.

„Ianis Hagi, din păcate, nu s-a impus. A început destul de bine şi a făcut două meciuri la rând destul de bune, dar a dispărut pentru că nu s-a impus la Alaves”, a spus Craioveanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şefii FRF, contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Alaves

Şefii FRF sunt contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves. Mihai Stoichiţă îi plânge de milă mijlocaşului în vârstă de 25 de ani, care a bifat numai 567 de minute în acest sezon. Internaţionalul român este fără gol în La Liga. În cele 15 meciuri a reuşit un assist.

Reclamă

Ianis Hagi a jucat din primul minut în 6 partide din campionatul Spaniei, ultima dată la începutul lunii septembrie. Etapa trecută, cu Barcelona, Luis Garcia l-a introdus pe teren în minutul 77.

”(n.r. Ianis nu prea joacă în Spania, pericol prezenţa la EURO) Aici sunt şi eu un pic îngrijorat, îmi doresc ca Ianis să joace acolo pentru că talent e plin de talent, că îl ştiu nu face rabat de la pregatire, este un jucător care vrea, iubeşte şi vrea să joace fotbal şi face tot pentru lucrul ăsta.

Orice se poate întâmpla acolo, să devină titular dintr-o dată, pentru că nu se poate să nu îl bagi în seamă aşa la nesfârşit, mă uit şi eu la meciurile lui Alaves şi mi se pare că este nedreptăţit că nu joacă, dar mă rog…”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cota lui Ianis Hagi a scăzut la 3.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mijlocaşul a contribuit la calificarea României la EURO 2024. Ianis a înscris în 2 dintre ultimele 3 meciuri ale tricolorilor, din campania de calificare. A marcat în victoriile cu Andorra şi Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și