Închide meniul
VIDEO

Ibrox „a erupt” în momentul în care Ianis Hagi a intrat pe teren! Cum l-au primit fanii lui Rangers, după mai bine de un an de absență

Sebastian Cristian Publicat: 28 ianuarie 2023, 19:22 / Actualizat: 29 ianuarie 2023, 0:08

Reclamă
Ibrox a erupt” în momentul în care Ianis Hagi a intrat pe teren! Cum l-au primit fanii lui Rangers, după mai bine de un an de absență

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Ianis Hagi / Profimedia

Ibrox „a erupt” în momentul în care Ianis Hagi a intrat pe teren! Mijlocașul român a revenit după mai bine de un an de absență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După accidentarea suferită în ianuarie 2022, pentru Ianis Hagi a urmat un lung proces de recuperare.

Ibrox „a erupt” în momentul în care Ianis Hagi a intrat pe teren! Cum l-au primit fanii lui Rangers după mai bine de un an de absență

Totul a decurs însă bine, iar fotbalistul a revenit astăzi pe teren. În minutul 72 al meciului Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, românul a intrat în locul lui Malik Tillman și a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii scoțieni. Pentru Ianis a fost primul meci oficial după 1 an și 7 zile de pauză.

Fanii lui Rangers au ținut să-și exprime aprecierea față de internaționalul român. În momentul în care era anunțată schimbarea de crainic, numele lui Ianis Hagi a fost primit cu urale de suporterii prezenți pe Ibrox.

Reclamă
Reclamă 4

Până la momentul accidentării, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Rangers. În 86 de meciuri jucate până acum pentru vicecampioana Scoției, fiul „Regelui” are 15 goluri și 21 de pase decisive.

Rangers a câștigat fără emoții duelul cu St. Johnstone și continuă să spere că poate câștiga campionatul în Scoția. Diferența este una importantă în favoarea lui Celtic. După 23 de meciuri jucate, Rangers are 55 de puncte, cu 6 mai puține decât are Celtic. Liderul din Scoția are și un meci mai puțin disputat.

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers: „Un semnal clar că e dorit!”

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers!

Reclamă

În presa din Turcia, a apărut informația conform căreia Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Rangers, fiind dorit de Galatasaray.

Ciprian Marica este de părere că Ianis Hagi nu ar trebui să o părăsească pe Rangers, punctând faptul că formația din Scoția i-a prelungit contractul de curând.

„Clubul îi prelungeşte contractul, lucru care dă un semnal clar că jucatorul e dorit. E bine să fii acolo unde eşti dorit şi acolo unde vii după o accidentare şi nu ai o presiune în plus.

Ar fi păcat, zic eu, mai ales în acest moment, să plece de la Rangers. Eu cred că nu va alege să plece”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și