Închide meniul

Iese Cristiano Ronaldo, intră Roberto Firmino! Al Nassr vrea să dea lovitura cu starul lui Liverpool, după ce l-a ratat pe CR7

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 11:11

Iese Cristiano Ronaldo, intră Roberto Firmino! Al Nassr vrea să dea lovitura cu starul lui Liverpool, după ce l-a ratat pe CR7

Al Nassr se află în căutarea unui atacant de top

Al Nassr se află în căutarea unui atacant de top / Profimedia

Iese Cristiano Ronaldo, intră Roberto Firmino! Al Nassr vrea să dea lovitura cu starul lui Liverpool, după ce l-a ratat pe CR7. Anunțul răsunător a fost făcut de mirror.co.uk. Firmino va intra în ultimele 6 luni de contract cu clubul de pe Anfield, iar oficialii din Arabia Saudită îi pregătesc deja o ofertă de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa internațională s-a zvonit intens, în ultimele zile, despre un transfer fabulos al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Chiar starul portughez a fost cel care a dezmințit scenariul respectiv, în timp ce se afla la Campionatul Mondial din Qatar.

Iese Cristiano Ronaldo, intră Roberto Firmino! Al Nassr vrea să dea lovitura cu starul lui Liverpool

Între timp, se pare că arabii s-au reorientat. Potrivit Mirror, conducătorii lui Al Nassr se află acum pe urmele unui alt atacant de top din Europa. Este vorba despre Roberto Firmino, jucătorul de 31 de ani al cărui contract cu Liverpool expiră în vară.

Firmino nu mai are postul de titular asigurat, după sosirile lui Diogo Jota și Darwin Nunez pe Anfield, iar Al Nassr vrea să profite de acest lucru.

Aventura atacantului brazilian la Liverpool pare să se îndrepte către final, iar clubul din Arabia Saudită pregătește o ofertă pentru el încă din această iarnă, pentru a-l putea transfera liber de contract în vară.

Reclamă

Recent, Jurgen Klopp a fost întrebat despre viitorul lui Roberto Firmino la Liverpool. Managerul „cormoranilor” n-a oferit un răspuns concret în legătură cu posibilitatea ca brazilianul să primească prelungirea contractului.

„Au avut loc discuții normale. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Jurgen Klopp, în luna noiembrie, citat de mirror.co.uk.

Roberto Firmino se află la Liverpool din 2015. În cei 7 ani petrecuți pe Anfield, atacantul brazilian a marcat 107 de goluri și a oferit 78 de assist-uri în 348 de apariții.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre transferul său la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre transferul său la Al Nassr. Presa internațională a fost „cutremurată” de zvonul că starul portughez se află foarte aproape să semneze un contract „stelar” cu formația din Arabia Saudită.

Ronaldo a dezmințit scenariul respectiv lansat de Marca, la finalul meciului Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

CR7 a fost întrebat despre jurnaliști despre mutarea sa la Al Nassr, iar starul portughez a reacționat ferm.

Aflat fără angajament după despărțirea cu scandal de Manchester United, Cristiano Ronaldo a anunțat că nu s-a înțeles cu echipa din Arabia Saudită.

„Nu, nu este adevărat (n.r. – despre zvonurile că se transferă la Al Nassr). Nu este adevărat!”, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de dailymail.co.uk.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și