Închide meniul

"Îl vrei pe Lionel Messi la Real Madrid?" Răspunsul incredibil dat de Sergio Ramos. Ce spune despre un eventual transfer la rivala Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 10:38

"Îl vrei pe Lionel Messi la Real Madrid?" Răspunsul incredibil dat de Sergio Ramos. Ce spune despre un eventual transfer la rivala Barcelona

Profimediaimages

Sergio Ramos, întrebat dacă l-ar dori pe Lionel Messi la Real Madrid

"Dacă l-aş dori pe Messi la Real Madrid? Normal, 100%. Ar putea să stea la mine acasă în prima săptămână, pentru a se acomoda. Aş fi mai mult decât fericit să fac asta. Noi, fanii lui Real Madrid, am fost nevoiţi să îndurăm cei mai buni ai ai lui Leo. Ar fi minunat pentru noi să nu fim nevoiţi să îl înfruntăm. Ne-ar ajuta să câştigăm multe meciuri şi să avem succes. Ar fi o prostie să zic că nu l-am dori", a spus Ramos, pe platforma Twich, în timpul show-ului "Charlando Tranquilamente" 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un moment extrem de tensionat din El Clasico i-a avut în prim-plan pe Messi şi Ramos. În umilinţa din noiembrie 2010 (5-0), celebra "Manita", în prelungiri, Ramos l-a atacat brutal pe Messi, din spate, fiind la un pas să îl accidenteze grav. După ce a văzut cartonaşul roşu, acesta i-a lovit peste faţă şi pe colegii de la naţională, Puyol şi Xavi. 

Intră aici pentru a vedea atacul brutal al lui Ramos!

Sergio Ramos: "Nu aș juca vreodată pentru Barcelona, nici pentru 50 sau 70 de milioane de euro pe an"

Pe de altă parte, Ramos nici nu ar dori să audă de un eventual transfer la Barcelona. Asta chiar dacă situaţia lui la Real Madrid este una incertă. Fundaşul va rămâne liber de contract la vară. Negocierile dintre dintre el și Florentino Perez au intrat în impas de multă vreme, iar fanii se tem că veteranul blanco va pleca de pe "Santiago Bernabeu".

"Nu aș juca vreodată pentru Barcelona, nici pentru 50 sau 70 de milioane de euro pe an. Am o relație specială cu Joan Laporta (n.r. – noul președinte al Barcelonei), pe care îl plac foarte mult. Dar există unele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra, este imposibil. Exact cum nu îi veți vedea pe Xavi sau Pique la Madrid", a mai spus Ramos.

Reclamă

Sergio Ramos a revenit la antrenamente

Sergio Ramos a revenit la antrenamente alături de coechipieri după ultima accidentare. Fundașul de 34 de ani n-a mai jucat de la înfrângerea cu Bilbao din semifinalele Supercupei Spaniei, de pe 21 ianuarie.

Sergio Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 100 de goluri pentru galactici. Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid. "Pot să joc încă cinci ani la cel mai înalt nivel. Dacă nu voi avea probleme cu accidentările, mentalitatea mă va ajuta", a dezvăluit Sergio Ramos.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și