Închide meniul

Ilie Dumitrescu, anunț despre un posibil transfer al lui Radu Drăgușin în Premier League: „Are potențial foarte mare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 8:26

Ilie Dumitrescu, anunț despre un posibil transfer al lui Radu Drăgușin în Premier League: Are potențial foarte mare!”

Ilie Dumitrescu, anunț despre un posibil transfer al lui Radu Drăgușin în Premier League

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a făcut un anunț despre un posibil transfer al lui Radu Drăgușin în Premier League. Fostul internațional s-a declarat convins că fundașul naționalei poate face față în cel mai puternic campionat din Europa. Acesta l-a comparat pe stopperul lui Genoa cu Cristi Chivu, care de asemenea a avut o carieră impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, impresarul lui Radu Drăgușin a dezvăluit că fundașul și-a prelungit contractul cu Genoa. După evoluțiile bune din acest sezon, Drăgușin a apărut pe radarul unor formații de top din Europa.

Ilie Dumitrescu, anunț despre un posibil transfer al lui Radu Drăgușin în Premier League

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăgușin, despre care susține că s-ar plia perfect pe campionatul englez. „Mister” a declarat că fundașul român are toate calitățile necesare pentru a face pasul în Premier League, în următoarele sezoane.

Fostul internațional consideră că Drăgușin are nevoie de constanță la Genoa, pentru a face pasul la o echipă mai puternică.

Eu cred că poate să joace și în Premier League. Are toate calitățile să joace în Premier League. Puternic, viteză foarte bună, cu siguranță va face și un progres cu mingea la picior, la o tehnică superioară pe construcție. Are potențial foarte mare.

Reclamă

Mi s-a părut un băiat foarte matur și echilibrat. Cam asta este, să apară informații. El este echilibrat.

A trecut foarte multe teste în Serie A. Are o cotă bună. S-a ridicat la un nivel fantastic. A avut în față niște adversari de temut. Dacă își va face treaba la Genoa, cu siguranță că va face următorul pas.

Și Chivu a fost la Ajax, la Roma, apoi a făcut pasul la Inter, unde s-a consacrat”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin îşi prelungeşte contractul cu Genoa

Radu Drăguşin îşi prelungeşte contractul cu Genoa. Anunţul a fost făcut de Florin Manea, agentul fundaşului român de 21 de ani. Salariul lui Drăguşin va creşte substanţial. În acest moment, el are 600.000 de euro pe sezon, urmând să câştige peste un milion de euro potrivit noului contract.

„În momentul în care au venit cu această ofertă de prelungire a contractului (n.r.- cei de la Genoa), am vorbit despre mărirea substanțială a salariului. E un salariu foarte bun, peste ce s-a scris, peste un milion de euro. Când au venit cu această propunere, am spus că există interes mare din Anglia, vrem ca Genoa să câștige bani de pe urma lui, dar să știm și noi o sumă.

Au spus că în jurul a 30 de milioane (n.r.- e suma pentru care l-ar lăsa să plece). Nu ne grăbim să plecăm de la Genoa, dar dacă vine o ofertă de 30 de milioane în iarnă, ar fi nebuni să o refuze, chiar dacă au nevoie de el. Pentru Genoa, cel mai scump transfer din istorie e de 30 de milioane. Radu l-ar egala.

Un club foarte important din Anglia este aproape să se decidă la 30 de milioane de euro. Nu am nimic concret, toți îl vor, tatonează, îl urmăresc, mă sună să mă întrebe de caracterul lui, dar nu am nimic concret. De asta vreau să semnăm prelungirea cât mai repede”, a declarat Florin Manea, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și