Închide meniul

Ilie Dumitrescu, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers: „Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 22:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers: „Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta

Ilie Dumitrescu, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers. Internaţionalul român de 24 de ani nu se află pe lista UEFA a scoţienilor, care joacă în această seară în turul play-off-ului Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia antrenorului Michael Beale de a nu îl trece pe Ianis Hagi pe lista UEFA a venit la doar două zile după ce românul a declarat că este nemulţumit de minutele pe care le primeşte la Rangers.

Ilie Dumitrescu, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers: „Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta”

Ilie Dumitrescu a comentat scoaterea lui Ianis Hagi de pe lista UEFA şi este de părere că antrenorul celor de la Rangers se gândeşte că românul vrea să plece de la echipă şi a vrut să scape de presiunea fanilor, Hagi fiind apreciat la Glasgow.

„Probabil că în mintea lui este că Hagi are ceva oferte și că nu dorește să-și pună bazele în cineva care e aproape să plece. E și asta o variantă.

Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta. Ianis este iubit acolo.

Reclamă

Ianis a fost în lot cu echipa națională. S-a prezentat la club, antrenorul i-a spus să-și ia vacanță și Ianis a zis că merge în prima zi de pregătire. Nu și-a luat vacanță ca să ajungă la un nivel fizic superior.

Echipa asta e departe de perioada Van Bronckhorst, ca să nu mai spun de Gerrard”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și