Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia: „Inadmisibil!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 13:39

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia: „Inadmisibil!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie tranşantă, după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul internaţional a declarat că fundaşul celor de la Genoa nu are nicio vină pentru faptul că l-a împrumutat pe Fagioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele lui Radu Drăguşin a apărut în scandalul pariurilor din Italia. Fagioli a dezvăluit că a împrumutat bani de la fundaşul român, pentru a putea paria. Acesta a pierdut sume colosale, şi a fost suspendat pentru şapte luni.

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu a comentat scandalul din Italia, şi a fost întrebat dacă Radu Drăguşin are vreo vină. Internaţionalul român a oferit un răspuns categoric, şi a declarat că stopperul român nu avea de unde să ştie ce va face Fagioli cu banii.

De asemenea, Dumitrescu a mai subliniat că Fagioli şi Drăguşin aveau o relaţie de prietenie foarte strânsă, deoarece şi-au făcut junioratul împreună la Juventus, însă fiecare a avut drumul său.

„Inadmisibil! Nu (n.r. – nu este vinovat Drăgușin că i-a imprumutat bani lui Fagioli). Păi, ce? Ce treabă are el. Ca i cum suntem colegi de echipă, vrei un împrumut, eu te ajut și tu… știu eu ce faci cu suma respectivă…

Reclamă

Au fost amândoi la juniori la Juventus, au crescut împreună. Deci este clar că au o relație de prietenie. Dar asta nu înseamnă că în viața privată… Fiecare a avut drumul lui și Drăgușin nu a avut nicio treabă cu pariurile”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform sport.ro.

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor ilegale

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor ilegale. Fotbalul italian este din nou în centrul atenţiei în mod negativ, după ce mai mulţi fotbalişti importanţi sunt anchetaţi pentru că au pariat pe platforme ilegale.

„Nu ai voie să distrugi competiţia, nu ai voie să distrugi visul coechipierilor tăi. Nu există pentru mine aşa ceva! Eu de-a lungul anilor am fost acuzată că fac parte din mafia pariurilor, cred că sunt singurul om din România care am spus să facem test la detectorul de minciuni.

Reclamă 4 / 0/3

Există mafia fotbalului la nivel mondial, de asta fotbalul este distrus. Nu trebuie iertat aşa ceva. Nu există pe pământ ca un sportiv să joace la pariuri şi vedeţi că pe oriunde au fost prinşi, au fost pedepsiţi, nu a contat numele”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui eveniment.

Anamaria Prodan a vorbit şi despre Radu Drăguşin. Internaţionalul român l-a împrumutat pe Nicolo Fagioli cu 40.000 de euro, italianul justificând în momentul împrumutului că are nevoie de bani pentru un ceas.

„Îmi pare foarte rău că este Drăguşin în situaţia asta pentru că este speranţa echipei naţionale, dar repet, pentru mine este de neconceput. Poate nu ştia nici el, dar când eşti implicat în discuţii de acestea e foarte greu, mai ales la nivelul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și