Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile cu jucătorii din Israel! Au fost nevoiți să se baricadeze de urgență pe autostradă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 17:27

Reclamă
Imagini incredibile cu jucătorii din Israel! Au fost nevoiți să se baricadeze de urgență pe autostradă

Imagini incredibile cu jucătorii din Israel

Imagini incredibile cu jucătorii din Israel/ Twitter

Au fost publicate imagini incredibile cu jucătorii din Israel. Fotbaliștii au fost nevoiți să se baricadeze de urgență, în drumul către aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a Israelului va avea un program infernal în următoarea perioadă. Nu mai puțin de patru meciuri vor disputa jucătorii lui Alon Hazan între 12 și 21 noiembrie, dat fiind faptul că în țară este război, iar meciurile au trebuit reprogramate.

Imagini incredibile cu jucătorii din Israel

Israel se va duela cu Kosovo duminică, la Priștina. Jucătorii s-au îndreptat astăzi către aeroport, însă pe autostradă, a fost declanșată alarma de atac cu rachete. Ca urmare, jucătorii și staff-ul naționalei Țării Sfânte au fost nevoiți să respecte protocolul și să se adăpostească de urgență, anunță presa din Kosovo.

Aceștia s-au baricadat după un zid, pe una dintre autostrăzile din Israel. Imaginile incredibile au fost postate pe pagina oficială a Federației de Fotbal a Israelului.

Videoclipul care prezintă jucătorii baricadându-se pe autostradă a fost însoțit și de un mesaj de luptă, care demonstrează faptul că Israel va da totul pentru a obține biletele pentru EURO 2024: „Nimic nu ne va opri din drumul către EURO 2024”, au notat israelienii.

Reclamă

Presa din Israel, și nici oficialii Federației, nu au anunțat încă dacă jucătorii și staff-ul au ajuns cu bine la aeroport, în vederea deplasării către Kosovo.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, meciul urmând să se dispute în Ungaria. „Tricolorii” vor întâlni și Elveția, pe 21 noiembrie, meciul fiind în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționata lui Edi Iordănescu este prima în Grupa I, cu 16 puncte acumulate. Elveția, cu un meci în minus, este pe doi, cu un punct în minus față de România. Israel este pe locul trei, cu 11 puncte acumulate, dar cu două meciuri în minus față de „tricolori”.

Kosovo, fără vedeta Rrahmani la ultimele meciuri din preliminariile EURO 2024

Kosovo va evolua fără vedeta Amir Rrahmani, la ultimele meciuri din preliminariile EURO 2024. Fundașul central al celor de la Napoli, nu a fost convocat de selecționerul Primoz Gliha.

Din informațiile AntenaSport, unii jucătorii nu au fost lăsați de cluburi la echipa națională a celor de la Kosovo, pentru ultimele meciuri din preliminarii, dat fiind faptul că meciul cu Israel se joacă duminică, atunci când campionatele încă nu sunt în pauză.

Kosovo se va duela cu Israel duminică, într-un meci care a fost reprogramat în această lună, dat fiind războiul din Țara Sfântă. Duminică se dispută meciuri din toate campionatele Europei, și oficialii Federației kosovare

Erau dubii și în privința lui Milot Rashica, extrema dreaptă a celor de la Beșiktaș. Acesta a fost însă convocat la echipa națională, primind astfel acceptul turcilor de a-și părăsi clubul și de a onora convocarea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și