Închide meniul

Imagini incredibile în Anglia! Fanii au invadat terenul în semn de protest şi au întrerupt partida

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 18:55

Imagini incredibile în Anglia! Fanii au invadat terenul în semn de protest şi au întrerupt partida

Imagini incredibile în Anglia

Fanii lui Reading au invadat terenul / Away Ends Twitter

Imagini incredibile în Anglia! Partida dintre Reading şi Port Vale din League 1, al treilea eşalon fotbalistic englez, a fost întreruptă în minutul 29. Fanii echipei gazdă au invadat terenul în semn de protest la adresa conducerii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Reading au apelat la numeroase proteste în ultimele săptămâni, dar întreruperea meciului cu Port Vale reprezintă cel mai puternic semnal de alarmă de până acum pentru Dai Yongge, patronul clubului.

Imagini incredibile în Anglia! Fanii au invadat terenul în semn de protest şi au întrerupt partida

Fanii lui Reading s-au săturat de situaţia în care a ajuns echipa favorită şi au ales să protesteze într-un mod inedit la meciul cu Port Vale, din a treia ligă engleză. După 20 de minute de la startul partidei, fanii au invadat terenul şi au întrerupt meciul.

„Nu ar trebui să facem asta. Ar fi trebuit să ne bucurăm de meci cu prietenii şi familia. Acesta este doar începutul, Dai. Fă-ţi o favoare şi vinde clubul”, a fost mesajul unui grup al suporterilor, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

„Suntem pe deplin conştienţi şi înţelegem frustrările suporterilor, dar trebuie să le amintim suporterilor care intră pe teren şi care aruncă obiecte pe teren pun meciul în pericol de abandon şi acest lucru poate duce şi la consecinţe personale, inclusiv interzicerea pe stadion. Vă mulţumim pentru susţinerea de azi”, au scris cei de la Reading, pe contul de Twitter.

Clubul a făcut apel în mai multe rânduri la fani de a ieşi de pe teren, pentru ca partida să se reia. Reading a menţionat că jucătorii ambelor echipe doresc să ducă la bun sfârşit meciul şi au anunţat că Reading riscă sancţiuni drastice dacă partida nu se reia. Cu toate acestea, anunţul că meciul nu se va mai relua a venit la mai bine de o oră după ce meciul a fost întrerupt.

Reclamă 4 / 0/3

Dai Yongge, inamicul numărul 1 al fanilor lui Reading

În urmă cu şapte ani, Reading a fost aproape de o promovare în Premier League, dar acum se află într-o situaţie extrem de complicată. În acest moment, echipa se afă pe locul 21 în League One şi luptă pentru evitarea retrogradării.

Dai Yongge, un om de afaceri chinez, deţine clubul dn 2017. Acesta este considerat principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns clubul. În luna decembrie, în timpul meciului cu Eastleigh din Cupa Angliei, fanii au protestat aruncând mingi de tenis pe teren timp de 16 minute. Reading a primit o penalizare de 16 puncte din cauza problemelor financiare.

Sezonul trecut, Reading a fost penalizată cu şase puncte, lucru care a dus la retrogradarea din Championship. Echipa încheiase sezonul la cinci puncte deasupra primului loc retrogradabil, dar penalizarea s-a dovedit a fi decisivă.

Chiar dacă nu a realizat performanţe notabile, Reading este unul dintre cele mai vechi cluburi din Anglia. Clubul a luat naştere în 1871. La Reading au evoluat Adi Popa şi George Puşcaş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și