Închide meniul

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading. Anunțul oficial a fost făcut de englezi

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 17:43

Reclamă
George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading. Anunțul oficial a fost făcut de englezi

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading

George Puşcaş, reacţie după România -Muntenegru / Profimediaimages

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading. Oficialii echipei engleze au făcut astăzi anunțul oficial și au dezvăluit viitorul fotbalistului de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pușcaș a ajuns la Reading în anul 2019, imediat după evoluțiile impresionante la EURO U21. Pentru formația care tocmai a retrogradat din Championship, românul a reușit să marcheze 20 de goluri în 91 de partide. Cota de piață a acestuia, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, este de 2,5 milioane de euro.

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading. Atacantul a rămas la Genoa

George Pușcaș a fost cumpărat definitiv de Genoa şi va juca în prima ligă din Italia. Jucătorul s-a aflat în lotul „grifonilor” și în acest sezon. Acesta a fost împrumutat de către Reading, la formația italiană care a obținut promovarea în Serie A. Datorită acestei performanțe, oficialii celui mai vechi club din Italia au hotărât să îl transfere definitiv pe atacantul român. Clauza care era trecută în contract se ridica la aproximativ 4 milioane de euro.

Oficialii de la Reading au făcut anunțul oficial, pe site-ul clubului. Aceștia au dezvăluit că jucătorul echipei naționale nu va mai juca în Anglia și că a devenit, în mod oficial, jucătorul celor de la Genoa, formație care va juca în Serie A, din sezonul viitor.

„Putem confirma că internaționalul român George Pușcaș a s-a transferat definitiv la Genoa. Pușcaș a petrecut sezonul trecut împrumutat la cel mai vechi club din Italia și, ca parte a contractului său de împrumut, o mutare definitivă la Genoat s-a produs imediat ce echipa a promovat în Serie A.

Reclamă

Toată lumea de la Reading Football Club dorește să-l felicite pe George pentru sezonul făcut și pentru promovare. Dorim să-i mulțumim pentru contribuția sa la club și să-i urăm mult succes în viitor”, au scris cei de la Reading pe site-ul oficial.

George Pușcaș, planuri mari în Italia

Puşcaş a fost cumpărat definitiv de Genoa şi vrea să fie golgheterul echipei în Serie A, unde Adrian Mutu a dat peste 100 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să dau peste 100 de goluri în Seria A, ar trebui să încep să dau multe, chiar!”, a declarat George Puşcaş, pentru AS.ro.

Puşcaş a contribuit la promovarea celor de la Genoa în Serie A. A marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 25 de partide din liga secundă.

George Puşcaş a sărbătorit promovarea, pe teren, alături de alţi doi români: Radu Drăguşin şi Denis Drăguş. De asemenea, fotbalistul a declarat că faptul că mai există români în lotul grifonilor a reprezentat un avantaj pentru el.

„(Reporter: Te-a ajutat faptul că mai ai doi români la echipă?) Da, da, mereu este o atmosferă bună. Ne-am ajutat unii pe alții. Drăguș a venit mai târziu, în ianuarie. Ne-am ajutat reciproc, pentru că noi, românii, mereu în fara țării ne ajutăm și suntem uniți.

Am fost vreo 10 jucători în Serie B, dar eu cred că este un lucru foarte bun. Serie B nu e un campionat ușor. Românii care ajung acolo trebuie să se impună ca să joace, nu poți să mergi acolo și pur și simplu să joci”, a mai spus George Puşcaş în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și