Închide meniul
VIDEO

Imagini scandaloase la sărbătoarea Argentinei. Ce au putut face Emiliano Martinez şi alţi patru colegi, chiar pe teren

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 8:49

Imagini scandaloase la sărbătoarea Argentinei. Ce au putut face Emiliano Martinez şi alţi patru colegi, chiar pe teren

Imagini scandaloase la sărbătoarea Argentinei

Jucătorii Argentinei sărbătoresc titlul mondial / Profimedia Images

Imagini scandaloase au fost surprinse la sărbătoarea Argentinei, de la finalul meciului cu Panama (2-0), primul pentru Lionel Messi şi colegii săi, în calitate de campioni mondiali. Totuşi, bucuria sud-americanilor a atins din nou limita bunului simţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano Martinez a ţinut să reediteze bucuria de după finala Campionatului Mondial din Qatar, atunci când a şocat pe toată lumea prin gestul său considerat nepotrivit. Numai că de această dată a fost ajutat şi de mai mulţi colegi.

Imagini scandaloase la sărbătoarea Argentinei

Astfel, Gonzalo Rodriguez, Franco Armani şi Marcos Acuna s-au numărat printre cei care au imitat gestul scandalos făcut de Emiliano Martinez pe scena din Qatar, după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar al Mondialului.

Atunci, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi. „Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Reclamă

Emiliano Martinez, salvator în finala cu Franţa

Emiliano Martinez a fost, alături de Lionel Messi, eroul Argentinei în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Goalkeeperul celor de la Aston Villa nu a putut fi învins, la loviturile de departajare, de Coman şi Tchouameni, şi Argentina a devenit campioană mondială pentru a treia oară în istorie.

“Am avut meciul sub control, dar această echipă este făcută să sufere. Franţa a fost aproape să înscrie golul victoriei, dar mulţumim lui Dumnezeu că suntem aici. Câştigarea Cupei Mondiale este un fis îndeplinit. Nu am cuvinte pentru a exprima ceea ce simt“, a declarat Martinez.

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră. A înscris superb în amicalul Argentina – Panama, scor 2-0, disputat pe Estadio Monumental din Buenos Aires. Atacantul în vârstă de 35 de ani a făcut senzaţie în faţa fanilor care au luat cu asalt tribunele.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară specială pentru naţionala Argentinei, care a jucat primul meci după câştigarea Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A fost nebunie încă dinaintea partidei, când tot traficul a fost blocat şi au fost mii de bilete false. Fanii ameninţau chiar că vor intra pe teren, după ce tribunele s-au umplut până la refuz, anunţă marca.com.

Spectacolul a fost garantat după ce starurile lui Lionel Scaloni şi-au făcut apariţia pe teren cu medaliile de campioni mondiali. Messi a fost ovaţionat la scenă deschisă pentru minute în şir.

Starul lui PSG le-a răspuns în stilul său caracteristic. A înscris o „bijuterie” de gol cu un minut înainte de final. Almada deschisese scorul, în minutul 78.

Lionel Messi a înscris, din lovitură liberă, cu o execuţie de pus în ramă. A ajuns astfel la o bornă de senzaţie, 800 de goluri în întreaga carieră. Avea nevoie de o „dublă” pentru a ajunge şi la 100 de reuşite în tricoul Argentinei.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și