Închide meniul

Imagini spectaculoase cu Lionel Messi la supermarket, în Florida

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2023, 14:56

Reclamă
Imagini spectaculoase cu Lionel Messi la supermarket, în Florida

Imagini spectaculoase cu Lionel Messi la supermarket, în Florida

Lionel Messi, într-un supermarket / USMNT Only

Imagini spectaculoase cu Lionel Messi la supermarket, în Florida, au devenit virale. Messi, care a semnat recent cu Inter Miami, i-a surprins pe fanii din Florida, joi seară, mergând la supermarket, relatează Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul a făcut cumpărături de la Publix, cea mai mare reţea de supermarketuri din Florida.

Imagini spectaculoase cu Lionel Messi la supermarket, în Florida

“Deşi este puţin surprinzător că Messi a reuşit să adune toate produsele alimentare înainte de a fi observat la coada de la casă, fanii au început să ceară să facă poze cu superstarul, iar Messi nu le-a refuzat ocazia de a obţine acea fotografie preţioasă”, scrie Marca.

Messi a vrut să ducă o viaţă mai liniştită în sudul Floridei, dar adevărul este că este prea cunoscut pentru a trece neobservat, adaugă jurnalul spaniol. Lionel Messi este de marţi în Florida.

Reclamă

Inter Miami este patronată de o altă fostă vedetă a fotbalului internaţional: David Beckham.

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami. Messi a sosit marţi în Florida în vederea semnării contractului cu Inter Miami, conform televiziunii americane ESPN, citată de AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul a sosit la bordul unui avion privat pe micul aeroport din Fort Lauderdale, deplasându-se apoi la stadionul lui Inter Miami.

Lionel Messi, 43 de trofee

Superstarul argentinian ar putea debuta la noua sa echipă, Inter Miami, pe data de 21 iulie. Într-un interviu acordat luna trecută publicaţiei Miami Herald, Jorge Mas, coproprietar al clubului, a declarat că Messi este posibil să joace primul său meci pentru Inter contra clubului mexican Cruz Azul în cadrul Cupei Ligilor (Leagues Cup), o competiţie nord-americană organizată în asociere de MLS şi Federaţia mexicană de fotbal.

În vârstă de 36 de ani, Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a plecat la PSG.

În palmaresul său figurează, între altele, zece titluri de campion în Primera Division, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor, toate câştigate alături de Barca. El a fost campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor (Supercupa Franţei).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și