Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2023, 10:15

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami

Mural cu Lionel Messi, la Miami / Profimedia Images

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami. Messi a sosit marţi în Florida în vederea semnării contractului cu Inter Miami, conform televiziunii americane ESPN, citată de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul a sosit la bordul unui avion privat pe micul aeroport din Fort Lauderdale, deplasându-se apoi la stadionul lui Inter Miami.

Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami

Fanii s-au adunat în faţa stadionului încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, anticipând sosirea vedetei, care urmează să semneze un contract pe doi ani şi jumătate, în schimbul a 60 milioane dolari pe an.

Inter Miami a anunţat că îl va prezenta oficial pe Leo Messi pe 16 iulie, pe stadionul său, în cadrul evenimentului numit „The Unveil”.

Reclamă

Superstarul argentinian ar putea debuta la noua sa echipă, Inter Miami, pe data de 21 iulie. Într-un interviu acordat luna trecută publicaţiei Miami Herald, Jorge Mas, coproprietar al clubului, a declarat că Messi este posibil să joace primul său meci pentru Inter contra clubului mexican Cruz Azul în cadrul Cupei Ligilor (Leagues Cup), o competiţie nord-americană organizată în asociere de MLS şi Federaţia mexicană de fotbal.

În vârstă de 36 de ani, Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a plecat la PSG.

În palmaresul său figurează, între altele, zece titluri de campion în Primera Division, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor, toate câştigate alături de Barca. El a fost campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor (Supercupa Franţei).

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina

În luna decembrie 2022, Messi a reuşit să-şi îndeplinească marele vis al carierei, acela de a câştiga Cupa Mondială cu selecţionata Argentinei, după o finală pierdută în 2014.

Publicaţia Miami Herald, citând o sursă, a dezvăluit că Messi are un contract pe doi ani şi jumătate în valoare de 60 de milioane de dolari pe an. Contractul ar prevedea, de asemenea, o participare la capitalul clubului la finalul carierei sale de jucător.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și