Închide meniul

Imagini teribile în Europa League! Fanii Legiei au făcut prăpăd în Leicester. S-au bătut cu forţele de ordine

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:02

Reclamă
Imagini teribile în Europa League! Fanii Legiei au făcut prăpăd în Leicester. S-au bătut cu forţele de ordine

Imagini desprinse din artele marţiale pe arena celor din Leicester. Protagonişti au fost suporterii celor de la Legia Varşovia. Polonezii nu au avut nicio teamă de forţele de ordine cu care s-au bătut parte în parte.

Fanii Legiei au făcut prăpăd în Leicester

Fanii Legiei au făcut prăpăd în deplasarea de pe tărâm britanic. Huliganii din poarta Legiei au făcut mai întâi spectacol. Au dat drumul unui spectacol pirotehnic admirat până şi de fanii celor de la Leicester. Apoi, a început prăpădul. După ce au fost încercuiţi de forţele de ordine, huliganii polonezi au îceput bătaia cu oamenii legii. Nu au fost stăpâniţi deloc. S-au înregistrat răniţi şi în dreptul forţelor de ordine, iar unii dintre huligani au fost reţinuţi. [caseta_1]

Legia, învinsă la Leicester

Legia nu a avut nicio şansă în meciul cu britanicii. Leicester s-a impus cu 3-1 şi e lider în grupa de Europa League, cu 8 puncte acumulate după 5 etape disputate. Legia Varşovia e abia ultima în clasament, dar mai are şanse de calificare înaintea ultimei etape. Are doar cu două puncte mai puţin în spatele adversarei de joi seara. https://www.youtube.com/watch?v=_fr726FfOI0   https://www.youtube.com/watch?v=hlzzJdZ6atE

Imagini desprinse din artele marţiale pe arena celor din Leicester. Protagonişti au fost suporterii celor de la Legia Varşovia. Polonezii nu au avut nicio teamă de forţele de ordine cu care s-au bătut parte în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Legiei au făcut prăpăd în Leicester

Fanii Legiei au făcut prăpăd în deplasarea de pe tărâm britanic. Huliganii din poarta Legiei au făcut mai întâi spectacol. Au dat drumul unui spectacol pirotehnic admirat până şi de fanii celor de la Leicester. Apoi, a început prăpădul. După ce au fost încercuiţi de forţele de ordine, huliganii polonezi au îceput bătaia cu oamenii legii. Nu au fost stăpâniţi deloc. S-au înregistrat răniţi şi în dreptul forţelor de ordine, iar unii dintre huligani au fost reţinuţi.

Legia, învinsă la Leicester

Legia nu a avut nicio şansă în meciul cu britanicii. Leicester s-a impus cu 3-1 şi e lider în grupa de Europa League, cu 8 puncte acumulate după 5 etape disputate. Legia Varşovia e abia ultima în clasament, dar mai are şanse de calificare înaintea ultimei etape. Are doar cu două puncte mai puţin în spatele adversarei de joi seara.

 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și