Închide meniul

Dinamo a luat decizia finală în cazul lui Deian Sorescu! Anunţul făcut de Dario Bonetti după ce „câinii” au primit oferte de la FCSB şi Legia Varşovia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 21:38

Dinamo a luat decizia finală în cazul lui Deian Sorescu! Anunţul făcut de Dario Bonetti după ce „câinii au primit oferte de la FCSB şi Legia Varşovia

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a luat decizia finală în cazul lui Deian Sorescu

Deian Sorescu a fost singurul dinamovist convocat la echipa naţională. Liderul lui Dinamo a jucat în ultimele 10 minute cu Liechtenstein, iar antrenorul „câinilor” a fost cu ochii pe el. La final, tehnicianul a anunţat că Sorescu va rămâne în Ştefan cel Mare, chiar dacă a fost dorit de rivala FCSB, dar şi de Legia Varşovia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au jucat foarte bine. Au jucători buni, este o echipă bună, dar sunt foarte fericit să-l văd pe Sorescu pe teren. Sorescu este un jucător foarte bun şi poate deveni un jucător extraordinar. (n.r. Va rămâne la Dinamo?) Cu siguranţă!”, a spus Dario Bonetti, potrivit telekomsport.ro.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro. Acesta joacă la gruparea alb-roşie din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Şefii lui Dinamo, sfătuiţi de o legendă a „câinilor” să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB

„Câinii” cer pe Sorescu o sumă care se apropie de un milion de euro, iar Gigi Becali pare singurul dispus să îndeplinească pretenţia financiară venită din Ştefan cel Mare. Marius Niculae (40 ani), legendă a alb-roşilor, crede că Dinamo ar trebui să îşi vândă căpitanul la FCSB.

„Eu zic că ar trebui vândut Sorescu. Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Oricum, nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa.

Reclamă

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte. Deian este un fotbalist foarte bun, care în ultimul timp a fost decisiv. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Marius Niculae pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și