Închide meniul

”Îmi face deosebită plăcere!” Gică Hagi, prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray. ”Regele”, mesaj special pentru Fatih Terim

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 16:39

”Îmi face deosebită plăcere!” Gică Hagi, prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray. ”Regele”, mesaj special pentru Fatih Terim

Gică Hagi, prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray

Twitter Galatasaray

Gică Hagi, prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray

”Regele” este onorat de oportunitatea de a o antrena pe Galatasaray. Gică Hagi și Fatih Terim au colaborat la gruparea ”Cim Bom” în perioada 1996-2000, în care au cucerit patru campionate la rând, două Cupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Respect total, la infinit, pentru Fatih Terim și pentru Turcia. E omul numărul 1, ”Împăratul”. Dacă el mă cheamă, îmi face deosebită plăcere. Nu știu ce se întâmplă la Galatasaray. Văd că e o situație delicată. E foarte greu să îl înlocuiești pe Terim. E unic în Turcia”, a declarat Gică Hagi după Farul – FC Voluntari 3-0.

Citește și:

„O dezamăgire!” Alexandru Cicâldău, pus la zid după ultimul meci la Galatasaray

Românul Alexandru Cicâldău a fost criticat dur în presa din Turcia după meciul Alanyaspor – Galatasaray 1-1.

Alexandru Cicâldău a jucat 82 de minute în meciul cu Alanyaspor și a atins balonul de numai 22 de ori. Jurnaliștii turci consideră că transferul românului la Galatasaray este o dezamăgire.

”Este absent din joc! Jucătorul român, în care Galatasay a investit 6,5 milioane de euro, a jucat din nou slab în partida cu Alanyaspor. Alex Cicâldău este o dezamăgire. A început bine sezonul dar, per total, nu este prea activ. A stat 82 de minute pe teren în meciul cu Alanyaspor și a atins mingea doar de 22 de ori. În plus, a pierdut toate duelurile cu adversarii”, au scris jurnaliștii de la Ajansspor.

Reclamă

În acest sezon, Alexandru Cicâldău a evoluat pentru Galatasaray în 27 de partide, în toate competițiile, și are în cont cinci goluri și două pase decisive. Galatasaray se află pe locul 13 în clasament, la doar trei puncte de retrogradarea din Super Lig.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și