Închide meniul

„O dezamăgire!” Alexandru Cicâldău, pus la zid. Turcii l-au făcut praf după ultimul meci la Galatasaray

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 16:34

„O dezamăgire! Alexandru Cicâldău, pus la zid. Turcii l-au făcut praf după ultimul meci la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu va mai juca la Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău a jucat 82 de minute în meciul cu Alanyaspor și a atins balonul de numai 22 de ori. Jurnaliștii turci consideră că transferul românului la Galatasaray este o dezamăgire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, pus la zid în Galatasaray

”Este absent din joc! Jucătorul român, în care Galatasay a investit 6,5 milioane de euro, a jucat din nou slab în partida cu Alanyaspor. Alex Cicâldău este o dezamăgire. A început bine sezonul dar, per total, nu este prea activ. A stat 82 de minute pe teren în meciul cu Alanyaspor și a atins mingea doar de 22 de ori. În plus, a pierdut toate duelurile cu adversarii”, au scris jurnaliștii de la Ajansspor.

În acest sezon, Alexandru Cicâldău a evoluat pentru Galatasaray în 27 de partide, în toate competițiile, și are în cont cinci goluri și două pase decisive. Galatasaray se află pe locul 13 în clasament, la doar trei puncte de retrogradarea din Super Lig.

Marius Șumudică, demis de la Malatyaspor

Nu doar Moruțan și Cicâldău o duc rău în Turcia.  Marius Şumudică a fost dat afară de la Malatyaspor. Anunţul oficial a fost făcut de turci pe contul oficial de Intagram.

„Ne-am despărţit de directorul sportiv Marius Şumudică. Vrem să îi mulţumim lui Marius Şumudică şi echipei lui pentru serviciile depuse şi le urăm succes pe viitor”, a fost mesajul turcilor de la Yeni Malatyaspor.

Reclamă

Şumudică avea deja mari probleme la Malatyaspor, mai mulţi jucători plecând deja de la echipă. Şumi s-a prezentat însă la antrenamente, aşteptând un anunţ oficial.

După despărţirea de Marius Şumudică, Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu doar 16 puncte adunate în primele 23 de etape. Yeni e la 10 puncte de primul loc de salvare de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și