Închide meniul

„Încă de la debut spun că este noul Pele. Au râs de mine!” Arsene Wenger, cuvinte uriaşe la adresa lui Kylian Mbappe

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2022, 13:38

Reclamă
„Încă de la debut spun că este noul Pele. Au râs de mine! Arsene Wenger, cuvinte uriaşe la adresa lui Kylian Mbappe

Arsene Wenger, cuvinte uriaşe la adresa lui Kylian Mbappe

Getty Images

„Încă de la debut spun că este noul Pelé. Au râs de mine. Sunt un admirator al acestui tânăr jucător care are atât talent, inteligenţă, cât şi maturitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu este încetinit de una sau mai multe accidentări, atunci va fi Balonul de Aur, asta e evident”, a explicat fostul antrenor de la Arsenal, un apropiat al campionului mondial şi al familiei sale.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 19 goluri în 28 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Arsene Wenger: Mă tem puţin de nebunia mea

Într-un interviu pentru Paris Match, el a fost întrebat dacă la 72 de ani se vede revenind la o echipă de club: „La prima vedere, aş spune că nu… Dar mă tem puţin de nebunia mea. Ea este o parte din mine.

Nu mi-am dorit niciodată o viaţă liniştită. De-a lungul existenţei mele, am căutat emoţii extreme. La finalul anului se încheie contractul cu FIFA, vom vedea… Cert este că nu mă pricep la grădinărit…”, a spus Wenger.

Reclamă

Arsene Wenger vrea Campionat Mondial din 2 în 2 ani

În ciuda numeroaselor critici, managerul continuă să apere ideea unui turneu final al Cupei Mondiale o dată la doi ani: „Ne obişnuim să spunem că prea mult fotbal ucide fotbalul. E greşit. Ceea ce dăunează fotbalului sunt în primul rând deplasările repetate, diferenţele de fus orar suferite de jucătorii internaţionali.

Pe un ciclu de patru ani, Lionel Messi, de exemplu, parcurge 350.000 de kilometri, în timp ce englezul Harry Kane parcurge doar 30.000. Este nedrept. Prin urmare, este de datoria noastră să raţionalizăm programul (…)

Nu decid eu. Ce vreau, în schimb, este să reduc numărul de meciuri pentru cluburi, să grupăm datele, apoi să le dau jucătorilor o perioadă de odihnă înainte de a ataca jocurile internaţionale”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și