Închide meniul

Începe revoluția la Newcastle. Conducerea a anunțat planurile de viitor ale clubului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 14:33

Începe revoluția la Newcastle. Conducerea a anunțat planurile de viitor ale clubului

Începe revoluția la Newcastle

Jucătorii lui Newcastle / Profimedia

Începe revoluția la Newcastle. Conducerea formației, prin intermediul oficialului Yasir Al-Rumayyan, a anunțat planurile de viitor ale formației, care și-a asigurat un loc în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Newcastle a terminat sezonul trecut, în mod surprinzător, pe poziția a 4-a în Premier League, iar acest lucru îi oferă un loc în grupele Champions League. Astfel, conducerea saudită a clubului are planuri mari cu „The Magpies”.

Începe revoluția la Newcastle. Conducerea saudită a anunțat că vor să formeze un club de top

Conducerea saudită a clubului Newcastle a anunțat planurile de viitor ale clubului, prin intermediul lui Yasir Al-Rumayyan. Acesta a declarat că datorită participării în Champions League clubul va încasa mai multe venituri, iar astfel se poate conforma „fair-play-ului” financiar.

„Am terminat campionatul pe locul 4. Asta înseamnă că veniturile noastre vor crește considerabil. Liga Campionilor ne va aduce o sumă importantă de bani în conturi. De asemenea și contractele de sponsorizare au fost îmbunătățite. Adunând aceste aspecte ne putem da seama că pe viitor putem deveni una dintre cele mai bune echipe.

Avem niște suporteri incredibili, sunt printre cei mai buni din Premier League, poate chiar și din lume. Și eu mă consider un fan al clubului, nu doar un patron. Iubesc să văd steagurile pe stadion, implicarea fanilor. Când vezi aceste lucruri îți dai seama că ești parte a unui proiect mult mai mare și îți dai seama că faci lucrurile bine.

Reclamă

Vreau să le mulțumesc suporterilor și comunității. Le mulțumesc din toată inima pentru susținerea pe care o arată față de club și de conducere”, a spus  Yasir Al-Rumayyan, pentru NUFC TV.

Şeicii de la Newcastle vin în România pentru a face primul transfer al verii

Sandro Tonali s-a înţeles cu oficialii de la Newcastle. Şeicii sunt gata să vină în România, la Cluj, acolo unde este prezent jucătorul alături de naţionala U21 a Italiei, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Oficialii saudiţi vor să obţină cât mai repede semnătura lui Tonali, motiv pentru care au ales să vină în România pentru a negocia ultimele detalii din contractul acestuia. De asemenea, aceştia vor ca Tonali să efectueze cât mai repede vizita medicală.

Reclamă 4 / 0/3

Sandro Tonali se va despărţit astfel de AC Milan, în această vară, urmând să semneze un contract pe şase sezoane cu Newcastle. Oficialii formaţiei vor plăti în schimbul acestuia suma de 80 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga şi alte bonusuri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și