Închide meniul

Şeicul lui Newcastle, gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Lista scurtă care l-ar costa peste 500 de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 17:37

Şeicul lui Newcastle, gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Lista scurtă care l-ar costa peste 500 de milioane de euro

Şeicul lui Newcastle, gata să dea peste cap piaţa transferurilor

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle / Profimediaimages

  • Mohammed Bin Salman a revoluţionat-o pe Newcastle
  • Cei 11 jucători pe care îi doreşte cel mai bogat club din lume

Şeicul lui Newcastle, Mohammed Bin Salman, este gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Pe podium în Premier League după un sezon extraordinar, „coţofenele” se pregătesc de prezenţa în grupele UEFA Champions League. Şi-au stabilit lista scurtă de transferuri, iar aceasta este una de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul Mohammed Bin Salman este hotărât să nu se uite la bani şi să transfere staruri ale fotbalului mondial. Visează atât la Harry Kane, al doilea golgheter din campionatul Angliei, cât şi la Neymar.

Şeicul lui Newcastle, gata să dea peste cap piaţa transferurilor

Spaniolii de la AS, citaţi de thesun.co.uk, au dezvăluit care sunt principalele ţinte ale lui Newcastle pe piaţa transferurilor. Este vorba de 11 jucători care ar putea costa peste 500 de milioane de euro.

Reclamă

Dorit şi de Manchester United, Harry Kane este jucătorul pentru care insistă Mohammed Bin Salman. Atacantul de 29 de ani este tot mai aproape de despărţirea de Tottenham, echipă pentru care a jucat în întreaga sa carieră de fotbalist profesionist. Spurs este pe locul 8 în Premier League şi riscă să nu prindă „biletele” pentru nicio cupă europeană.

Harry Kane, Neymar, Joao Felix, Samuel Chukwueze, James Maddison, Sergej Milinkovic-Savic, Moussa Diaby, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Mohammed Kudus şi Eberechi Eze sunt jucătorii cu care încep negocierile oficialii lui Newcastle. Aceştia valorează, potrivit Transfermarkt, 517 milioane de euro.

Reclamă

Newcastle este, în acest moment, cel mai bogat club din lume. A fost cumpărat de şeicul saudit în 2021 şi a fost adus, în timp record, de la retrogradare pe podiumul din Premier League. Alexander Isak (70 de milioane de euro) şi Anthony Gordon (45.6 milioane de euro) sunt cei mai scumpi jucători transferaţi de Mohammed Bin Salman. A achitat şi 14 milioane de euro pentru aducerea lui Kieran Trippier, cel care a devenit rapid unul dintre cei mai buni fundaşi ai sezonului din Premier League. A marcat un gol şi a oferit 7 pase decisive în 37 de meciuri.

Neymar a anunţat că revine la Santos

Neymar a anunţat că revine la Santos după ce îşi va termina cariera din Europa. Starul de 31 de ani are contract cu PSG până în vara lui 2025 şi ar putea semna atunci cu Santos.

Până atunci, Neymar a fost prezent la meciul din Copa Sudamericana dintre Santos şi Audax Italiano şi le-a promis fanilor că va juca din nou pentru echipa de la care pleca la Barcelona, cu zece ani în urmă, pentru aproape 90 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Voi reveni la un moment dat, voi reveni curând. E bine să revin acasă. Mă simt ca acasă aici şi mă bucur că am revenit după 10 ani. Din păcate, a fost o remiză, mi-aş fi dorit o victorie. Am venit să o susţin pe Santos şi am primit afecţiunea fanilor.

Este clubul care mi-a dat totul şi care a deschis uşi pentru mine şi familia mea. Aşa am ajuns să am o deschidere către lumea întreagă. Sunt foarte fericit să fiu aici. Dacă visez să port din nou tricoul lui Santos, îţi poţi imagina cât de mult visează ei (n.r. – fanii lui Santos)”, a spus Neymar, citat de ge.globo.com.

Chiar dacă nu are parte de un sezon fericit, având probleme cu accidentările, Neymar a marcat 18 goluri şi şi-a trecut în cont 17 pase decisive, în cele 29 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru PSG. Chiar şi aşa, e posibil ca sud-americanul să plece de la campioana din Hexagon mai devreme de momentul expirării contractului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Neymar, prezent la Marele Premiu de Formula 1™ de la Bahrain!
AntenaPLAY • 2 mart., 17:11
Neymar, prezent la Marele Premiu de Formula 1™ de la Bahrain! Imagini spectaculoase cu starul brazilian
Kylian Mbappe a deschis scorul
Liga Campionilor • 14 feb., 23:10
Lazio – Bayern 1-0. Surpriză uriaşă la Roma. Dezastru pentru bavarezi. PSG – Real Sociedad 2-0. Mbappe a strălucit din nou