Închide meniul

Începe ”revoluția” la PSG! L’Equipe, anunț șoc: Lionel Messi și Neymar vor fi vânduți la vară!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 10:40

Începe ”revoluția” la PSG! LEquipe, anunț șoc: Lionel Messi și Neymar vor fi vânduți la vară!

Lionel Messi și Neymar sunt vedetele lui PSG

Profimedia

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Lionel Messi și a lui Neymar, care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe anunță că PSG, care se mai luptă doar pentru titlu în Franța, are de gând să își vândă cele două superstaruri la vară, iar destinația ar putea fi una complet surprinzătoare.

L’Equipe anunță că Lionel Messi și Neymar vor fi vânduți la vară

Lionel Messi și Neymar ar urma să fie vânduți în MLS, la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, este anunțul șoc făcut de L’Equipe. Conducerea lui PSG vrea să schimbe total strategia, după ce au investit sute de milioane de euro, iar rezultatele au întârziat să apară.

Lionel Messi a fost adus vara trecută de la Barcelona, liber de contract. Catalanii n-au mai putut să înregistreze contractul argentinianului din cauza plafonului salarial impus de La Liga. De partea cealaltă, pentru Neymar s-au plătit 222 de milioane de euro în 2017, acesta fiind cel mai mare transfer din istoria fotbalului.

Anunțul transferului lui Messi în MLS este alimentat de declarația lui Joan Laporta, președintele Barcelonei, care a transmis că nu se pune problema ca starul argentinian să revină pe Camp Nou.

Reclamă

Nu am primit niciun mesaj de la Messi sau impresarii lui cu privire la posibilitatea de a reveni la Barcelona. Începând de astăzi, nu se pune problema ca el să revină, a transmis Joan Laporta.

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, salarii uriaşe în Ligue 1

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe au salarii uriaşe în Franţa. L`Equipe a anunţat cât câştigă lunar cel mai bine plătiţi jucători din Ligue 1. Brazilianul de la PSG conduce topul, cu peste 4 milioane de euro pe lună.

Lionel Messi este al doilea în acest top, cu 3.375.000 de milioane de euro pe lună, în timp ce Kylian Mbappe încasează 2.220.000 de euro, completând podiumul. De altfel, primii 14 jucători din acest top sunt de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Marquinhos (1.200.000), Verratti (1.200.000), Hakimi (1.083.000) sunt următorii pe listă. Din primii 20 de fotbalişti din acest clasament, 18 sunt de la PSG şi doi de la Monaco, Ben Yedder (650.000 de euro pe lună) şi Cesc Fabregas (600.000 de euro pe lună).

Recomandări
  • Începe ”revoluția” la PSG
  • L’Equipe anunță că Lionel Messi și Neymar vor fi vânduți la vară

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și