Închide meniul

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, salarii uriaşe în Ligue 1! Cât câştigă, de fapt, starurile de la PSG. Anunţul făcut de L`Equipe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2022, 13:42

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, salarii uriaşe în Ligue 1! Cât câştigă, de fapt, starurile de la PSG. Anunţul făcut de L`Equipe

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, salarii uriaşe în Ligue 1

Getty Images

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe au salarii uriaşe în Franţa. L`Equipe a anunţat cât câştigă lunar cel mai bine plătiţi jucători din Ligue 1. Brazilianul de la PSG conduce topul, cu peste 4 milioane de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este al doilea în acest top, cu 3.375.000 de milioane de euro pe lună, în timp ce Kylian Mbappe încasează 2.220.000 de euro, completând podiumul. De altfel, primii 14 jucători din acest top sunt de la PSG.

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, salarii uriaşe în Ligue 1

Marquinhos (1.200.000), Verratti (1.200.000), Hakimi (1.083.000) sunt următorii pe listă. Din primii 20 de fotbalişti din acest clasament, 18 sunt de la PSG şi doi de la Monaco, Ben Yedder (650.000 de euro pe lună) şi Cesc Fabregas (600.000 de euro pe lună).

De la PSG, mai ies în evidenţă salariile lui Navas (1.000.000), Angel Di Maria (950.000), Wijnaldum (916.000), Donnarumma (916.000), Mauro Icardi (800.000 de euro) sau Sergio Ramos (791.666 de euro pe lună).

Reclamă

Haos total la PSG

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe sunt martorii unei situaţii dificile la PSG, după eliminarea din UCL, cu Real Madrid. Informaţiile venite despre brazilian sunt halucinante.

Jurnalistul Daniel Riolo a oferit detalii teribile din vestiarul parizienilor şi l-a făcut praf pe starul brazilian din atacul lui Mauricio Pochettino. Şeicul Nasser Al-Khelaifi este sfătuit să renunţe cât mai repede la Neymar, a cărui cotă este în cădere liberă. De la 180 de milioane de euro, a ajuns să valoreze de două ori mai puţin în prezent.

„Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Reclamă 4 / 0/3

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane.

Recomandări
  • Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe au salarii uriaşe în Franţa
  • Neymar câştigă peste 4 milioane de euro pe lună

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și