Închide meniul

„Încerc să intru în primul 11!” Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după Galatasaray – Barcelona 1-2: „Mă bucur că fanii mă iubesc!” Ce a spus despre meciul cu echipa lui Xavi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 23:26

„Încerc să intru în primul 11! Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după Galatasaray – Barcelona 1-2: „Mă bucur că fanii mă iubesc! Ce a spus despre meciul cu echipa lui Xavi

Olimpiu Moruţan a fost rezervă în Galatasaray - Barcelona 1-2

Profimedia

Olimpiu Moruţan a spus că îşi doreşte şi pe viitor să aibă parte de asemenea meciuri. Internaţionalul român vrea să îşi recâştige locul de titular în echipă şi anunţat că le-a intrat la inimă fanilor turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după Galatasaray – Barcelona 1-2

Am început foarte bine, ma dat totul pe teren. Ați văzut ce suporteri frumoși avem. Am avut un adversat foarte bun, unul dintre cei mai puternici din lume. Ați văzut că am făcut față și am ieșit cu capul sus. Îmi pare rău că nu am putut scoate mai mult pentru a ne califica mai departe.

Era un meci foarte dificil cu un adversar așa de bun. Ne bucurăm că am avut această experiență și sper ca pe viitor să avem cât mai multe meciuri de genul acesta.

Mă bucur că fanii mă iubesc. Îmi pare rău că nu am reușit să fac mai mult în seara aceasta. Încerc de la meci la meci să intru în primul 11 și să dau ce am eu mai bun. Rămâne să urcăm cât mai sus în clasament pentru că nu avem o situație foarte bună. Ați văzut ce echipă frumoasă avem, nu ne facem probleme că nu o să câștigăm meciurile viitoare”, a spus Olimpiu Moruţan după Galatasaray – Barcelona 1-2, pentru sport.ro.

Reacţii fabuloase ale turcilor după pasa decisivă reuşită de Cicâldău în Galatasaray – Barcelona 1-2

Alexandru Cicâldău s-a făcut remarcat chiar în super-meciul Galatasaray – Barcelona, din returul optimilor Europa League. Mijlocaşul român de 24 de ani a reuşit o pasă de gol şi a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe arena din Istanbul. În minutul 28, Alex Cicâldău a executat perfect un corner, iar fundașul brazilian Marcao a punctat cu o lovitură perfectă de cap. Ter Stegen nu a avut nicio şansă!

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI ALEX CICÂLDĂU!

Cicâldău a impresionat chiar sub privirile lui Gică Hagi şi Gică Popescu, care au fost invitaţi speciali la meci. Ultraşii lui Galatasaray l-au ridicat în slăvi pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, care a jucat numai 11 minute în partida tur, încheiată 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și