Închide meniul
VIDEO

Incident şocant în Turcia! Portarul lui Altay, Ozan Ozenc, lovit cu brutalitate de un fan al lui Goztepe. A fost transportat de urgenţă la spital

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 19:32 / Actualizat: 27 noiembrie 2022, 20:32

Reclamă
Incident şocant în Turcia! Portarul lui Altay, Ozan Ozenc, lovit cu brutalitate de un fan al lui Goztepe. A fost transportat de urgenţă la spital

Incident şocant în Turcia! Portarul lui Altay, Ozan Ozenc, lovit cu brutalitate

Ozan Ozenc, lovit de un fan în Goztepe Izmir - Altay Izmir / Colaj Twitter

Incident şocant în Turcia, la derby-ul din liga a 2-a Goztepe Izmir – Altay Izmir, din etapa a 15-a. Meciul a fost întrerupt după ce portarul oaspeţilor, Ozan Ozenc, a fost lovit cu brutalitate de un fan al rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul ar fi început după ce au fost aruncate mai multe petarde din tribună, în minutul 19. Unii suporteri ai lui Goztepe au fost răniţi, iar pe teren şi-au făcut apariţia două ambulanţe.

Incident şocant în Turcia! Ozan Ozenc, lovit cu brutalitate în Goztepe Izmir – Altay Izmir

Într-un moment de neatenţie, pe teren şi-a făcut apariţia şi un fan al gazdelor, care s-a dus direct spre un grup de jucători de la Altay. A luat steagul de la colţul terenului şi l-a lovit în cap pe goalkeeperul de 29 de ani.

A apărut şi un VIDEO cu incidentul grav. Atenţie, sunt imagini care vă pot afecta emoţional.

Reclamă
Reclamă 4

Ozan a rămas inconştient pe teren. A fost transportat de urgenţă la spital, potrivit hurriyet.com.tr. Medicii au încercat să îi oprească sângerarea şi, în cele din urmă, Ozenc a rămas internat în spital. Din ultimele veşti din Turcia, acesta este conştient, dar rămâne sub surpravegherea medicilor.

Fanul care l-a lovit pe portarul lui Goztepe a fost arestat. Forţele de ordine au pătruns pe teren pentru a calma spiritele, iar arbitrul a decis ca meciul să nu se mai reia. La spital au fost transportaţi şi mai mulţi suporteri.

Reclamă

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Gigi Becali a anunţat că nu s-a înţeles cu Trabzonspor. Patronul de la FCSB a cerut 3 milioane de euro, iar turcii au oferit doar două milioane de euro.

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specalitate transfermarkt.com.

Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și