Închide meniul

Incidente şocante la West Bromwich – Wolverhampton 0-2. Haos uriaş provocat de fani. Un suporter a fost umplut de sânge

Publicat: 28 ianuarie 2024, 16:36

Reclamă

Incidente şocante la West Bromwich – Wolverhampton 0-2, meci din Cupa Angliei. Partida a fost întreruptă din cauza unor incindente grave provocate de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost imagini şocante la West Bromwich – Wolverhampton 0-2. Forţele de ordine au fost nevoite să intervină brutal peste fanii care au provocat haos.

Incidente şocante la West Bromwich – Wolverhampton 0-2

Imaginile sunt de-a dreptul şocante. Un bărbat s-a ales cu capul spart, iar forţele de ordine i-au oferit îngrijiri medicale. Nebunia s-a declanşat după golul marcat de Mateo Cunha în minutul 78. Fanii celor două echipe s-au încăierat şi au oferit imagini şocante. Peste 6 minute, jucătorii au intrat la vestiare, iar jocul a fost suspendat timp de 30 de minute.

Reclamă

Tottenham a pierdut acasă cu Manchester City, scor 0-1. Golul, marcat în minutul 88

Echipa engleză Manchester City s-a calificat în optimile Cupei Angliei, după ce a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea londoneză Tottenham. Fundaşul român Radu Drăguşin nu a fost utilizat la Tottenham.

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou a început meciul cu Manchester City, din 16-imile Cupei Angliei, utilizând perechea de fundaşi centrali Cristian Romero – Micky van de Ven, lăsndu-l pe Radu Drăguşin pe banca de rezerve.

Manchester City s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat astfel în optimile competiţiei. Unicul gol al înfruntării a fost înscris de Nathan Ake, în minutul 88.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie?” Reacţie savuroasă a lui Florin Manea: „Iau cască de astronaut”

Întrebat dacă visul lui este de a-l transfera pe Radu Drăguşin la Real Madrid, Florin Manea a avut o reacţie savuroasă. Impresarul fundaşului român a recunoscut că îşi fixase un astfel de obiectiv, dar că este încântat că a reuşit să îl ducă la Tottenham.

Ar fi culmea să spui că nu îţi doreşti să ajungi la Real Madrid. Era un target, cel mai înalt pe care ni l-am pus în 2018. Dar eu zic că şi la Tottenham… şi dacă nu ar ajunge la Real Madrid şi ar rămâne la Tottenham, este un club foarte mare.

(Reporter: Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie? Îţi faci vreun palat?) Nu, nu sunt cu palatele. Iar o să spună cei de la Tottenham că zic că vreau eu să-l transfer. Nu. Aş vrea să aibă o carieră la nivel înalt. Am zis că-mi iau o cască de astronaut, că sunt galactic şi vorbesc spaniola. O să apar cu ea la TV. Dar deocamdată ne gândim doar la Tottenham”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și