Închide meniul

Incredibil, dar adevărat! Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei chiar și după eșecul din El Clasico. Anunțul care îi va scoate din minți pe fanii catalani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 10:03

Incredibil, dar adevărat! Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei chiar și după eșecul din El Clasico. Anunțul care îi va scoate din minți pe fanii catalani

Ronald Koeman și Joan Laporta

Profimedia

Ronald Koeman rămâne pe Camp Nou chiar și după FC Barcelona – Real Madrid 1-2

Situația de la Barcelona e pur și simplu incredibilă. Catalanii au pierdut un nou El Clasico, scor 1-2, însă conducerea de pe Camp Nou are în continuare încredere în Ronald Koeman, după cum notează Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată menționează că Joan Laporta consideră că prestațiile catalanilor nu au fost slabe, motiv pentru care antrenorul olandez primește o nouă șansă. Astfel, următoarele trei meciuri vor fi decisive pentru viitorul lui Koeman.

Cum arată programul Barcelonei:

În campionat, FC Barcelona ocupă locul 9 după 9 etape, cu 15 puncte, în timp ce în UCL catalanii sunt pe locul 3 în grupa E, cu doar 3 puncte.

Fanii Barcelonei l-au atacat pe Ronald Koeman. Tensiune maximă pe Camp Nou

FC Barcelona a pierdut acasă, 1-2, El Clasico, în faţa lui Real Madrid. La finalul partidei, fanii catalanilor s-au răzbunat pe maşina antrenorului Ronald Koeman. Conducerea echipei de pe Camp Nou a reacţionat imediat după incidente.

Reclamă

“FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile cu care antrenorul nostru s-a confruntat la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete”, este mesajul transmis de FC Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și