Închide meniul

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 8:42

Reclamă
Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală lui Fatih Terim! „Împăratul, demis de şefii lui Panathinaikos

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost "fatală" lui Fatih Terim

Răzvan Lucescu şi Fatih Terim / Profimediaimages

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim. Conducătorii clubului l-au băgat în şedinţă şi au decis să îl demită după meciul PAOK – Panathinaikos, scor 4-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panathinaikos a primit patru goluri de la PAOK, pe Toumbas, şi a ieşit definitiv din calculele pentru câştigarea titlului. Alb-verzii erau favoriţi la câştigarea trofeului, dar au suferit trei înfrângeri la rând în play-off.

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim

Jurnaliştii greci de la sport24.gr au făcut anunţul că Fatih Terim a fost dat afară. Totul după şedinţă „fulger” cu şefii lui Panathinaikos.

Fatih Terim a fost demis de pe banca lui Panathinaikos după rezultatele mediocre. Echipa va fi condusă de Christos Kontis în disputele cu Olympiacos şi Aris„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Fatih Terim fusese numit în funcţia de antrenor al lui Panathinaikos în luna decembrie a anului trecut. Legenda fotbalului turc a avut rezultate sub aşteptări. A fost învins de Răzvan Lucescu şi în urmă cu două luni, când Panathinaikos a cedat pe teren propriu cu PAOK, scor 2-3.

Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului”

Răzvan Lucescu a fost numit „Mourinho al săracului”, în presa din Grecia, după ce a adus-o pe PAOK la o singură victorie de titlul de campioană. Aris – PAOK, meciul de titlu pentru fostul selecţioner, e live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:00.

Cei de la Gazzetta.gr au vorbit despre faptul că PAOK a avut cel mai mic buget dintre cele patru echipe care au luptat la titlu, în această campanie. Aceştia l-au comparat pe Lucescu cu „The Special One”.

Reclamă

Mai există cineva care crede că după cele trei victorii consecutive, pe teren propriu, cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos, PAOK nu merită titlul de campioană?

Mendilibar (n.r.-antrenorul lui Olympiakos) este antrenorul sezonului, dar PAOK este echipa cu cea mai mare realizare a stagiunii și asta i se datorează într-o mare parte lui ‘Mourinho al săracului’: neplăcut de mulți, dar meritoriul Răzvan Lucescu”, au scris cei de la gazzetta.gr.

PAOK are o mare şansă de a câştiga al patrulea titlu din istoria clubului şi al doilea sub comanda lui Răzvan Lucescu, care poate deveni cel mai important antrenor din istoria de 98 de ani a clubului din Salonic.

Programul ultimei etape din Grecia, duminică, 19 mai, ora 20:00

  • Aris – PAOK – AntenaPLAY
    AEK – Lamia
    Panathinaikos – Olympiacos – AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și