Închide meniul

Întâlnire de urgență la Manchester United! Vedetele lotului, în frunte cu Cristiano Ronaldo, i-au tranșat soarta lui Ole Gunnar Solskjaer

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 9:42

Întâlnire de urgență la Manchester United! Vedetele lotului, în frunte cu Cristiano Ronaldo, i-au tranșat soarta lui Ole Gunnar Solskjaer

Vedetele lui Manchester United, în frunte cu Cristiano Ronaldo, i-au tranșat soarta lui Ole Gunnar Solskjaer

Profimedia

Manchester United l-a transferat în vară pe Cristiano Ronaldo și a completat un lot ideal, la care s-au mai adăugat Raphael Varane și Jadon Sancho. Fanii de pe Old Trafford visau ca echipa lor să câștige primul titlu în Premier League după 9 ani, dar lucrurile au funcționat în direcția opusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnire de urgență la Manchester United, condusă de Cristiano Ronaldo

United a fost spulberată de Liverpool pe teren propriu, 0-5, și umilită de Manchester City, 0-2. În acest context, presa din Anglia a anunțat că Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate la cârma „Diavolilor”.

Jucătorii dau însă senzația că încă mai cred în proiectul condus de antrenorul norvegian. Potrivit Daily Mail, vedetele echipei, în frunte cu Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes, și-au dat întâlnire cu Solskjaer joi, la Carrington.

S-a discutat despre cum ar putea fi salvat sezonul lui Manchester United. Ronaldo & Co au vorbit cu Solskjaer despre tactica echipei și, în special, despre cel mai potrivit sistem de joc, după ce norvegianul a folosit o apărare cu trei fundași centrali în ultimele trei jocuri.

Sursa citată anunță că, în cazul unei eventuale înfrângeri în următoarea etapă de Premier League, cu Watford, sau de Champions League, cu Villarreal, Solskjaer are șanse minime să mai continue la Manchester United.

Reclamă

Ole Gunnar Solskjaer, fără trofeu la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer o antrenează pe Manchester United din decembrie 2018, când l-a înlocuit pe Jose Mourinho, dar norvegianul nu a cucerit niciun trofeu pe banca „Diavolilor”, în ciuda investițiilor uriașe.

În 148 de meciuri, Solskjaer a adunat 78 de victorii, 33 de remize și 37 de înfrângeri. Cea mai bună clasare a sa fost în sezonul 2020-2021, când a terminat pe locul secund, însă la 12 puncte în urma campioanei Manchester City.

În acest sezon, Manchester United este abia pe locul 6, după 11 etape. „Diavolii” sunt deja la 9 lungimi distanță de liderul Chelsea. Din 2013 nu a mai luat United campionatul în Anglia, de pe vremea lui Sir Alex Ferguson.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Întâlnire de urgență la Manchester United
  • Vedetele lotului, în frunte cu Cristiano Ronaldo, i-au tranșat soarta lui Ole Gunnar Solskjaer

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și