Închide meniul
VIDEO

Inter – AC Milan 3-0 | „Nerazzurrii” au câştigat „Derby della Madonnina” şi s-au calificat în finala Cupei Italiei! Lautaro Martinez, one-man show

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 23:59

Inter – AC Milan 3-0 | „Nerazzurrii au câştigat „Derby della Madonnina şi s-au calificat în finala Cupei Italiei! Lautaro Martinez, one-man show

Un miliardar finlandez vrea să cumpere Inter Milano

Profimedia

Inter – AC Milan 3-0. „Nerazzurrii” au câştigat „Derby della Madonnina” şi s-au calificat în finala Cupei Italiei, unde o aşteaptă pe învingătoarea dintre Fiorentina şi Juventus. Cele două echipe au încheiat la egalitate meciul tur, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter – AC Milan 3-0. Lautaro Martinez a fost one-man show: a deschis rapid scorul, în minutul 4, cu o „torpilă”, iar spre finalul primei reprize, în minutul 40, a reuşit „dubla”.

Inter – AC Milan 3-0

Cotat la 70 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, atacantul argentinian a fost implicat în ultimele trei goluri marcate în primele cinci minute din derby-urile Inter – AC Milan.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL FABULOS AL LUI LAUTARO MARTINEZ

Reclamă

În minutul 82, Robin Gosens a închis tabela, din pasa lui Marcelo Brozovic.

Pentru a 14-a oară în istoria confruntărilor directe, cele două mari rivale s-au întâlnit de patru ori într-un sezon. Ultima oară s-a întâmplat în sezonul 2004-2005. De remarcat este că, până în această seară, „rossonerii” erau neînvinşi în ultimele 7 dueluri.

Reclamă 4 / 0/3

Inter şi AC Milan luptă pentru titlu în Serie A

AC Milan este lider în Serie A, cu 71 de puncte obţinute în 33 de etape, iar rivala Inter ocupă poziţia secundă, cu 69 de puncte, dar are un meci în minus.

Inter este campioana en-titre din Italia, în timp ce AC Milan caută primul succes în campionat din 2011 încoace.

Napoli este şi ea implicată în lupta pentru titlu, dar rămâne cu șanse tot mai mici după remiza cu AS Roma, scor 1-1. Napoletanii au patru puncte mai puțin decât liderul milanezi, cu cinci etape rămase de disputat.

Ciprian Tătărușanu s-a săturat să fie rezervă la AC Milan

Ciprian Tătărușanu (36 ani) poate pleca de la AC Milan la finalul acestui sezon. Portarul român este dorit de Monza, echipă patronată de Silvio Berlusconi.

Monza se află pe locul 3 în Serie B, poziţie care asigură prezenţa în play-off-ul de promovare pentru primul eşalon al Italiei, şi vrea să aducă un nou portar în viitorul sezon care să ajute echipa la îndeplinirea obiectivului principal.

Astfel, dacă vor ajunge în Serie A, „biancorossii” vor să îl transfere pe Ciprian Tătăruşanu, anunţă calciopolis.it.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și