Închide meniul

Adrian Mazilu, oficial la Brighton! Anunţul de ultim moment făcut de Farul

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 11:39

Reclamă
Adrian Mazilu, oficial la Brighton! Anunţul de ultim moment făcut de Farul

Adrian Mazilu, oficial la Brighton

Adrian Mazilu, în tricoul celor de la Brighton/ Farul Constanţa

Adrian Mazilu este oficial transferat de Brighton, după cum se menţionează în ultimul anunţ făcut de Farul. Tânărul de 17 ani va rămâne însă la trupa lui Gică Hagi până în iarnă, iar atunci se va alătura lotului englezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a dat o adevărată lovitură prin transferul lui Adrian Mazilu. Trupa lui Gică Hagi a încasat suma de trei milioane de euro, în schimbul tânărului mijlocaş de 17 ani.

Adrian Mazilu, oficial la Brighton

Farul a făcut un anunţ de ultim moment, confirmând faptul că s-a ajuns la o înţelegere cu oficialii de Brighton, în privinţa transferului lui Adrian Mazilu, din iarnă.

„Farul Constanța și Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaționalului de tineret Adrian Mazilu la formația din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Reclamă

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în sezonul trecut și în cele 21 de partide disputate în campionat și Cupa Româniri a marcat 7 goluri și a oferit 1 pasă decisivă”, se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al celor de la Farul.

Şi Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului britanic, unde se menţionează faptul că tânărul mijlocaş de 17 ani se va alătura formaţiei din Premier League din iarnă.

Directorul tehnic de la Brighton a oferit câteva declaraţii despre transerul lui Adrian Mazilu. David Weir susţine că mijlocaşul lui Gică Hagi este urmărit atent de ceva timp, urmând să vină la echipa engleză din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, oficialul englezilor a dezvăluit că Mazilu ar putea ajunge la prima echipă a celor de la Brighton, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea până se va deschide fereastra de transferuri din iarnă.

„Adrian este un jucător pe care l-am urmărit de ceva timp, și de-abia așteptăm să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Farul Constanța și îi vom urmări progresul făcut până în ianuarie, iar apoi vom decide pașii următori pentru el”, a declarat directorul tehnic de la Brighton, David Weir, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Transferul lui Mazilu la Brighton a fost anunţat încă de joi de către Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a postat o fotografie care îl înfăţişează pe puştiul de 17 ani cu tricoul englezilor, alături de Gică Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și