Închide meniul

Interes uriaş înainte de Argentina – Panama. Peste un milion şi jumătate de fani vor să-l vadă pe Lionel Messi, de pe stadion, după câştigarea Cupei Mondiale!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 12:06

Interes uriaş înainte de Argentina – Panama. Peste un milion şi jumătate de fani vor să-l vadă pe Lionel Messi, de pe stadion, după câştigarea Cupei Mondiale!

Lionel Messi a creat isterie în China

Lionel Messi, după câştigarea Cupei Mondiale / Profimediaimages

Este un interes uriaş înainte de Argentina – Panama. Peste un milion şi jumătate de oameni au încercat să cumpere bilete pentru primul meci al Argentinei de după triumful de la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a anunţat că peste un milion şi jumătate de oameni au încercat, joi, să cumpere bilete pentru primul meci al naţionalei Argentinei de după triumful de la Cupa Mondială.

Interes uriaş înainte de amicalul Argentina – Panama

Argentina va întâlni Panama în 24 martie, la Buenos Aires, într-un meci amical. Biletele pentru meciul cu Panama s-au epuizat joi în doar două ore şi 20 de minute.

Deşi pe platforma de vânzare a biletelor au intrat în acelaşi timp milioane de oameni, platforma nu a picat, anunţă news.ro.

A fost ziua cu solicitările cele mai multe pentru un eveniment sportiv în Argentina, precizează AFA: sistemul a înregistrat 1,89 milioane de utilizatori în acelaşi timp. Cu doar un minut înainte de startul vânzării biletelor pentru meci, în sala de aşteptare virtuală erau 1,4 milioane de oameni.

Reclamă

Partida Argentina – Panama se va disputa pe stadionul echipei River Plate, cu o capacitate de 83.000 de spectatori. Biletele au avut preţuri cuprinse între 55 şi 230 de euro.

Pe de altă parte, federaţia argentiniană a primit 131.537 de solicitări de acreditări pentru meci. Tribuna rezervată presei are o capacitate de 344 de locuri.

Lionel Messi, ameninţat cu moartea în Argentina

A apărut prima reacţie a autorităţilor din Argentina, după ce Lionel Messi a fost ameninţat cu moartea. La începutul acestei luni, la supermarketul deţinut de familia soţiei starului lui PSG au fost trase 14 focuri de armă. Deţinătorul a şapte Baloane de Aur are de ce să se teamă.

Reclamă 4 / 0/3

Messi, te aşteptăm. Javkin (primarul din Rosario) este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”, a fost mesajul lăsat la locul atacului de cei doi bărbaţi care se aflau pe motocicletă şi au făcut uz de armă.

Guvernul argentinian a recunoscut că ameninţările le aparţin traficanţior de droguri care fac haos în Rosario, oraşul natal al lui Messi.

Este o situaţie complicată care datează de 20 de ani. E o degradare, sunt situaţii incomode, iar un şef de poliţie a fpst arestat. Sunt complicaţii pe care autorităţile le-au moştenit„, a declarat ministrul Apărării, Anibal Fernandez, potrivit marca.com.

Dacă această situaţie datează de 20 de ani, înseamnă că ei au câştigat„, a subliniat acesta. Guvernul este dipus să trimită 3.500 de militari care să pună capăt conflictelor în Rosario. Mai mult, Anibal Fernandez a anunţat că Messi ar putea avea parte de o custodie specială pentru meciurile Argentinei cu Panama şi Curacao, de pe 23 şi 28 martie. Se va ajunge la aşa ceva doar dacă atacantul va solicita un tratament preferenţial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și