Închide meniul

Întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din doar 4 cuvinte al antrenorului român!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 14:57

Reclamă
Întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din doar 4 cuvinte al antrenorului român!

Întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică

Marius Şumudică, alături de Recep Erdogan / Twitter Gazispor

Marius Şumudică s-a întâlnit cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Iată întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din 4 cuvinte al antrenorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erdogan l-a întrebat pe Şumudică dacă vrea să devină cetăţean turc. Cel mai probabil, preşedintele Turciei a fost informat de declaraţia lui Şumudică. „Şumi” anunţase anterior că vrea să devină cetăţean turc.

Întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din doar 4 cuvinte al antrenorului român!

Vrei să devii cetățean turc?”, l-a întrebat Şumudică pe Erdogan, potrivit Tekspor.

Of course, why not? (n.r.: Desigur, de ce nu?)”, a răspuns, în engleză, Marius Şumudică.

Şumudică se simte foarte bine în Turcia. El e la al doilea mandat la Gaziantep, după ce a pregătit cu succes echipa turcă între 2019 şi 2021.

Reclamă

Şumudică încearcă să o salveze de la retrogradare pe Gaziantep. În momentul de faţă, Gaziantep e pe locul 17 în campionatul Turciei, loc retrogradabil.

Marius Şumudică, „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!”

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

Denis Drăguş a fost împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege, la începutul sezonului. Atacantul traversează o formă de vis şi a marcat 11 goluri, în cele 23 de meciuri disputate, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică, mărturisind că antrenorul i-a oferit încredere totală la Gaziantep, fiind primul sezon din cariera sa în care a putut avea constanţă în joc.

Internaţionalul român a oferit detalii despre modul de lucru al lui „Şumi”, dezvăluind că acesta are calităţile lui aparte, care nu se pot învăţa la şcolile de antrenori. Drăguş a mărturisit că Şumudică ştie cum să vorbească cu jucătorii săi, acest fapt contând enorm pentru încrederea fotbaliştilor.

Denis Drăguş: „E cel mai bun sezon din carieră”

„E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și