Închide meniul

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună! Anunţul antrenorului lui Inter Miami care dă speranţe fanilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 18:22

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună! Anunţul antrenorului lui Inter Miami care dă speranţe fanilor

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună

Lionel Messi şi Luis Suarez, într-un meci al Barcelonei / Profimedia

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună! Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la Inter Miami, echipa la care evoluează starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguayanul a mai avut şansa de a ajunge la formaţia din Florida în această vară, dar s-a lovit de refuzul echipei actuale, Gremio. Potrivit espn.com, Luis Suarez se va despărţi de Gremio în decembrie, la finalul sezonului din Brazilia, iar următoarea sa destinaţie va fi, cel mai probabil, MLS.

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună

Luis Suarez nu va mai continua la Gremio din luna decembrie, chiar dacă are contract cu formaţia din Brazilia până în 2025. Acum, şansele să fie din nou coechiper cu Lionel Messi sunt din ce în ce mai mari.

Chiar Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, le dă speranţe fanilor în ceea ce priveşte venirea lui Suarez în Florida. Antrenorul argentinian a dat de înţeles că sunt şanse foarte mari ca acesta să semneze cu echipa patronată de David Beckham în această iarnă.

Martino a dezvăluit că are deja mai multe planuri pentru sezonul viitor din MLS, după ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off. În unul din aceste planuri se regăseşte şi Luis Suarez, fostul coechipier al lui Lionel Messi la Barcelona.

Reclamă

„Oficial, nimeni nu ne-a spus nimic încă. În analizele noastre pentru sezonul viitor avem o analiză cu Luis Suarez şi o analiză fără Luis.

Aşa că atunci când vine momentul potrivit şi vor face situaţia lui Suarez oficială, vom fi pregătiţi să o luăm pe drumul cel bun”, a declarat Gerardo Martino, potrivit sursei mai sus menţionate.

Nu este pentru prima oară când Martino vorbeşte despre posibilitatea ca Luis Suarez să vină la Inter Miami. Acesta a vorbit despre atacantul uruguayan şi în luna mai, înainte de venirile lui Messi, Busquets sau Alba la echipă. La vremea respectivă, antrenorul argentinian a dezvăluit că lucrurile sunt complicate din cauza înţelegerii dintre Suarez şi Gremio.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi şi Luis Suarez au evoluat la Barcelona timp de şase sezoane. Alături de Neymar, cei trei jucători au format un trio de excepţie pentru catalani, reuşind în 2015 să câştige trofeul UEFA Champions League.

Lionel Messi, „dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2

Lionel Messi a reușit o „dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026. Grație golurilor marcate de câștigătorul a 7 Baloane de Aur, selecționata „Albiceleste” a rămas singura echipă națională cu punctaj maxim, din calificările Americii de Sud.

Revenit după accidentare, starul argentinian a fost decisiv în a doua partidă a echipei naționale, din acțiunea lunii octombrie. În prima partidă, cea cu Paraguay, Messi a fost utilizat pentru 37 de minute și nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă. Totuși, Argentina a câștigat meciul respectiv cu scorul de 1-0.

Selecționata pregătită de Lionel Scaloni a deschis scorul, în meciul cu Peru, încă din minutul 10 al partidei. Atunci, argentinienii au reușit un contra-atac fulger, la finalul căruia Messi a trimis puternic balonul în poarta apărată de Pedro Gallese, cu un șut din prima. A primit pasa de gol din parta lui Nico Gonzalez, care a trimis inteligent balonul printre picioarele unui adversar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și