Închide meniul

Ionuţ Radu a scăpat de griji. Noile teste pentru coronavirus făcute de Parma sunt negative!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2020, 15:15

Ionuţ Radu a scăpat de griji. Noile teste pentru coronavirus făcute de Parma sunt negative!

Profimediaimages

Ionuţ Radu aşteaptă să debuteze pentru Parma

Oficialii galben-albaştrilor au dezvăluit că nu va mai fi cazul ca jucătorii să fie băgaţi în izolare, timp de două săptămâni, la baza clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teste negative pentru coronavirus la Parma

"Tot grupul a fost testat negativ. În aceeaşi situaţie a fost şi membrul echipei asupra căruia a planat incertitudinea. Acesta va continua să rămână în izolare până când vor fi făcute mai multe investigaţii. În condiţiile date, grupul reia pregătirile aşa cum erau programate", se anunţă într-un comunicat al clubului, citat de Gazzetta dello Sport.

Astfel, Parma va putea juca, în această seară, cu Bologna. Meciul va lua startul la ora 20:30, dar sunt şanse mici ca Ionuţ Radu să bifeze vreun minut. Românul încă nu a apucat să debuteze la echipa de pe Ennio Tardini.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și