Închide meniul

Ionuț Radu, cerut titular în poarta lui Inter: "Are multe calități!" Anunțul făcut în presa din Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 10:43

Ionuț Radu, cerut titular în poarta lui Inter: "Are multe calități!" Anunțul făcut în presa din Italia

Ionuț Radu s-a desp[r'it de Miss Italia

Profimediaimages

Coșmarul lui Ionuț Radu la Inter este aproape la sfârșit. Românul are șanse mari să fie titular în următorul meci al nerazzurrilor, împotriva Bolognei, după pauza internațională, scrie Tuttomercatoweb. Aurelio Andreazzoli n-a putut decât să se bucure la aflarea acestor vești!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu, lăudat de Aurelio Andreazzoli

"Are multe calități, are fundamentele. A avut nevoie de timp să se dezvolte. La Genoa, Radu și-a făcut treaba excelent", a declarat Aurelio Andreazzoli, potrivit sursei citate. 

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintrea acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni oameni ai României. La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro.

Stagiunea precedentă a adus însă un regres crunt în cariera portarului român. În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa "cruciaților". Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. 

Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 7 milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în iunie 2024.

Reclamă

Inter, aproape de primul titlu după 11 ani

Dacă Radu are un sezon de uitat, restul jucătorilor lui Inter nu vor uita niciodată această stagiune. Nerazzurrii au șase puncte mai mult și un meci mai puțin disputat decât ocupanta locului secund, AC Milan. Juventus este la 10 lungimi în urma formației de pe Meazza.

Următorul meci al Interului este programat sâmbătă, 3 aprilie, împotriva Bolognei, după pauza internațională. Echipa lui Conte are 8 victorii consecutive în Serie A. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și