Închide meniul

Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară! Portarul român, dorit de Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 13:38 / Actualizat: 20 iulie 2023, 14:52

Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară! Portarul român, dorit de Ronaldo

Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară

Ionuț Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimediaimages

Ionuț Radu e gata să schimbe echipa în această vară. Presa din Italia anunță că portarul român nu va reveni la Inter, ci va fi cedat de italieni în Spania, la echipa condusă de Ronaldo brazilianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter, în a doua jumătate a sezonului trecut, la Auxerre, formație care a retrogradat din Ligue 1. În prima parte a stagiunii, portarul naționalei României a apărat poarta celor de la Cremonese.

Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară

Ionuț Radu este dorit în această vară la Real Valladolid. Deși a avut evoluții bune la Auxerre, Inter nu a fost impresionată de portarul român, și e gata să-l cedeze la o altă echipă, pentru sezonul viitor.

Presa din Italia anunță că se poartă deja negocieri în privința transferului lui Radu la Real Valladolid. Italienii anunță că în următoarele zile se va stabili exact dacă portarul va face sau nu pasul în Spania.

„Următoarele zile vor fi fundamentale în aceste negocieri, unde mai trebuie puse la punct câteva detalii”, notează italienii de la spaziointer.it.

Reclamă

Ionuț Radu, în vârstă de 26 de ani, mai are contract cu Inter până în 2024. În ciuda acestui fapt, trupa de pe Giuseppe Meazza nu va conta pe serviciile românului, nici după ce în această vară s-a despărțit de Samir Handanovic. De asemenea, și celălalt portar al echipei, Andre Onana, e foarte aproape să semneze cu Manchester United.

Real Valladolid, formație care îl urmărește cu atenție pe Radu, a retrogradat în Segunda Division, în sezonul trecut.

În sezonul trecut, Ionuț Radu a bifat nouă meciuri pentru Cremonese, în Serie A, și alte 17 în tricoul celor de la Auxerre.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe

Ionuț Radu a fost făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe făcute în duelul dintre Auxerre și Lens, 1-3, care au dus la retrogradarea gazdelor.

Dacă în prima repriză, Radu a avut două intervenții salvatoare, după pauză, chinuit și de problemele fizice, Radu a comis două gafe care au stabilit scorul final.

În minutul 48, Radu a ieșit hazardat dintre buturi și a dat pe lângă minge. Claude-Maurice a rămas cu poarta goală în față și nu a ratat. Openda a stabilit scorul final, după un șut care a trecut ”prin” portarul lui Inter.

”La nivel înalt, nu se iartă ce a făcut el”, a fost reacția prestigiosului cotidian. A fost ultimul meci al lui Radu la Auxerre, pentru el urmând o perioadă dificilă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și