Închide meniul

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Transferul pe care l-au făcut nerazzurrii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:54

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Transferul pe care l-au făcut nerazzurrii

Profimediaimages

Internaţionalul camerunez va semna un contract pe cinci ani cu Inter, valabil de la finalul acestui sezon. Portarul de 25 de ani se află în Italia, pentru a efectua vizita medicală şi semna înţelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu pleacă de la Inter

Apoi, el va merge la Yaounde, pentru a se alătura echipei naţionale în vederea participării la Cupa Africii pe Naţiuni.

Transferul lui Onana va însemna cel mai probabil plecarea lui Ionuţ Radu de pe San Siro. Portarul român este acum rezerva slovenului Samir Handanovici, titular în poarta campioanei Italiei. Radu nu a prins niciun minut în acest sezon.

Ionuț Radu, aproape de la pleca de la Inter Milano

La finalul anului trecut, presa din Italia anunţa că Ionuț Radu își poate relansa cariera la Galatasaray, acolo unde Fatih Terim vrea să facă o adevărată revoluție în echipă. Conform celor de la Corriere dello Sport, Ionuț Radu este atras de perspectiva de a juca meci de meci. La Inter Milano, internaționalul român are șanse mici de a-i lua fața lui Handanovic.

În vară, Ionuț Radu, care are o cotă de piață de 4 milioane de euro, a fost dorit și de Real Sociedad. Internaționalul român nu a fost convins că poate juca meci de meci și a preferat să rămână la Inter Milano.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și