Închide meniul

Ionuț Radu, aproape de la pleca de la Inter Milano. Italienii anunță un transfer de senzație pentru portarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 8:32

Ionuț Radu, aproape de la pleca de la Inter Milano. Italienii anunță un transfer de senzație pentru portarul român

Ionuţ Radu, portarul lui Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter / ProfimediaImages

Fatih Terim mai vrea români la Galatasaray, după ce Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au devenit piese de bază în echipă. Fără minut jucat în acest sezon pentru Inter Milano, Ionuț Radu este aproape de a pleca de la campioana Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu, aproape de la pleca de la Inter Milano

Ionuț Radu își poate relansa cariera la Galatasaray, acolo unde Fatih Terim vrea să facă o adevărată revoluție în echipă. Conform celor de la Corriere dello Sport, Ionuț Radu este atras de perspectiva de a juca meci de meci. La Inter Milano, internaționalul român are șanse mici de a-i lua fața lui Handanovic.

În vară, Ionuț Radu, care are o cotă de piață de 5 milioane de euro, a fost dorit și de Real Sociedad. Internaționalul român nu a fost convins că poate juca meci de meci și a preferat să rămână la Inter Milano.

Citește și:

Inter Milano i-a găsit înlocuitor lui Ionuț Radu

Inter Milano i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui Ionuț Radu. Campioana Italiei vrea să îl transfere, tot în iarnă, pe portarul lui Ajax, Andre Onana. Acesta este văzut drept înlocuitorul perfect pentru titularul Samir Handanovic.

„Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult”, scriu cei de la Calcio Mercato.

Reclamă

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință!”

Ionuţ Radu a acordat un interviu savuros în Italia, în cadrul căruia a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi. Internaţionalul româna vorbit şi despre una dintre pasiunile sale: cântatul la pian.

Simona Inzaghi i-a cerut lui Ionuţ Radu la antrenamentele Interului să îşi îmbunătăţească jocul de picior. Inzaghi l-a înlocuit pe banca campioanei Italiei în această vară pe Antonio Conte.

“Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine în presezon. Mă așteptam să fie mai rău după o lună și jumătate de vacanță, nu e ușor când revii la antrenamente. Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acțiuni. Asta a fost principala lui cerință”, a spus Ionuț Radu pentru sempreinter.com.

Recomandări
  • Ionuț Radu ar putea pleca de la Inter
  • Galatasaray îl vrea pe portarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și