Închide meniul

Ionuţ Radu, prima reacţie după ce a apărat poarta lui Bournemouth în duelul cu Liverpool: „Am îngheţat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 17:19

Ionuţ Radu, prima reacţie după ce a apărat poarta lui Bournemouth în duelul cu Liverpool: „Am îngheţat!

Ionuţ Radu, prima reacţie după ce a apărat poarta lui Bournemouth în duelul cu Liverpool

Ionuţ Radu, în timpul unui meci/ Profimedia

Ionuţ Radu a oferit prima reacţie, după ce a apărat poarta lui Bournemouth, în duelul cu Liverpool. Portarul român s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa, şi s-a plâns de asemenea de condiţiile meteo în care partida s-a desfăşurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a învins-o cu 2-1 pe Bournemouth, în Cupa Ligii Angliei. Ionuţ Radu a fost pentru al doilea meci la rând titular în poarta lui Bournemouth.

Ionuţ Radu, prima reacţie după ce a apărat poarta lui Bournemouth în duelul cu Liverpool

Ionuţ Radu a analizat duelul cu Liverpool, şi a declarat că echipa sa a prestat un joc solid, însă a avut ghinion pe finalul meciului, atunci când i-ar fi putut egala pe „cormorani”.

De asemenea, Radu a mai oferit declaraţii şi despre condiţiile meteo teribile în care s-a desfăşurat partida. Acesta susţine că jucătorii nu trebuie să se plângă de acest fapt, deoarece sunt profesionişti şi trebuie joace fotbal indiferent de situaţie.

„A fost un meci extrem, extrem de dur, dar cred că vremea a fost mult mai dură, sincer. Am făcut o treabă incredibilă, chiar am făcut. Am jucat senzațional și ca echipă, însă nu am reușit să egalăm într-un final. Am sperat până la final, dar ăsta este fotbalul. Am fost puțin ghinioniști.

Reclamă

Au marcat un gol incredibil, trebuie să îl văd după pentru că nu am reușit să îl revăd, așa că nu pot să judec, din meci pare imposibil să ajung acolo, însă trebuie să revăd faza.

(n.r. dacă au fost cele mai rele condiții în care a jucat) Am înghețat. Jocul de picior nu a fost incredibil pentru că mi-au înghețat picioarele. A fost o nebunie, dar trebuie să ne adaptăm, suntem fotbaliști profesioniști, trebuie să ne adaptăm. Suntem plătiți să jucăm fotbal, deci nu ne putem plânge de ceva, însă pentru a juca un fotbal de calitate e mai bine ca vremea să fie una bună”, a declarat Ionuţ Radu, conform bournemouthecho.co.uk.

Ionuţ Radu, prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool din Cupa Ligii Angliei

Ionuţ Radu a avut o prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool! Bournemouth, formaţia la care este împrumutat portarul român, a primit vizita „cormoranilor”, în optimile Cupei Ligii Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a încasat două goluri, Ionuţ Radu a apărat cinci şuturi ale superstarurilor din echipa lui Jurgen Klopp. El a fost notat cu 7,1 de cei de la sofascore.com, la fel ca Alex Scott şi Ryan Christie, coechipierii săi. De altfel, doar Justin Kluivert, marcatorul unicului gol al celor de la Bournemouth, a avut o notă mai mare (8,1).

Cody Gakpo a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 31, fără să îi dea vreo şansă lui Ionuţ Radu, care respinsese în primă fază un şut deviat al „cormoranilor”. În repriza secundă, Darwin Nunez l-a învins pe portarul român, cu o super-execuţie.

Acesta a fost al patrulea meci din acest sezon în care Ionuţ Radu s-a aflat în poarta lui Bournemouth. Alte două dueluri au fost tot în Cupa Ligii, plus unul din Premier League, românul fiind utilizat în locul lui Neto, accidentat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și