Închide meniul

Ionuţ Radu, prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool din Cupa Ligii Angliei! Ce notă a primit portarul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 10:40

Ionuţ Radu, prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool din Cupa Ligii Angliei! Ce notă a primit portarul român

Ionuţ Radu, prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool din Cupa Ligii Angliei

Ionuţ Radu, în Bournemouth - Liverpool / Profimedia

Ionuţ Radu a avut o prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool! Bournemouth, formaţia la care este împrumutat portarul român, a primit vizita „cormoranilor”, în optimile Cupei Ligii Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Jurgen Klopp a obţinut calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, după ce s-a impus cu 2-1. Chiar dacă a primit două goluri, Ionuţ Radu a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai „cireşelor”.

Ionuţ Radu, prestaţie apreciată în meciul cu Liverpool

Ionuţ Radu a apărat poarta lui Bournemouth în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei cu Liverpool. „Cormoranii” s-au impus cu 2-1, dar portarul român a avut o prestaţie bună.

Chiar dacă a încasat două goluri, Ionuţ Radu a apărat cinci şuturi ale superstarurilor din echipa lui Jurgen Klopp. El a fost notat cu 7,1 de cei de la sofascore.com, la fel ca Alex Scott şi Ryan Christie, coechipierii săi. De altfel, doar Justin Kluivert, marcatorul unicului gol al celor de la Bournemouth, a avut o notă mai mare (8,1).

Cody Gakpo a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 31, fără să îi dea vreo şansă lui Ionuţ Radu, care respinsese în primă fază un şut deviat al „cormoranilor”. În repriza secundă, Darwin Nunez l-a învins pe portarul român, cu o super-execuţie.

Reclamă

Acesta a fost al patrulea meci din acest sezon în care Ionuţ Radu s-a aflat în poarta lui Bournemouth. Alte două dueluri au fost tot în Cupa Ligii, plus unul din Premier League, românul fiind utilizat în locul lui Neto, accidentat.

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu!

Echipa lui Erik ten Hag părea că a depăşit perioada complicată, după ce a legat trei victorii în toate competiţiile. „Diavolii” au fost readuşi cu picioarele pe pământ după ultimele două partide de pe teren propriu.

Miercuri seară, Newcastle a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce s-a impus pe „Teatrul viselor” cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Eddie Howe a deschis scorul în minutul 28 prin Almiron, după care a majorat diferenţa în minutul 36, atunci când a înscris Lewis Hall, un mijlocaş de doar 19 ani. În repriza a doua, dezastrul celor de la Manchester United a fost completat în minutul 60, atunci când a marcat şi Willock.

Înfrângerea cu Newcastle vine la doar câteva zile după dezastrul cu Manchester City din Premier League. Pentru prima oară după 61 de ani, „diavolii” pierd două meciuri la rând pe teren propriu la cel puţin trei goluri diferenţă. De asemenea, aceasta a fost a patra înfrângere din ultimele şase partide disputate pe Old Trafford.

Rezultatele de miercuri din Cupa Ligii Angliei:

  • West Ham – Arsenal 3-0
  • Bournemouth – Liverpool 1-2
  • Chelsea – Blackburn 2-0
  • Everton – Burnley 3-0
  • Ipswich – Fulham 1-3
  • Manchester United – Newcastle 0-3

Sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei:

  • Everton – Fulham
  • Chelsea – Newcastle United
  • Port Vale – Middlesbrough
  • Liverpool – West Ham United
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și