Închide meniul

Istvan Kovacs conduce Bayern Munchen – Lazio, duel de gală din returul optimilor Ligii Campionilor! Ovidiu Haţegan, rezervă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 12:38

Istvan Kovacs conduce Bayern Munchen – Lazio, duel de gală din returul optimilor Ligii Campionilor! Ovidiu Haţegan, rezervă

Istvan Kovacs s-a născut în Carei

Hepta

  • Bayern Munchen - Lazio e miercuri, de la 22:00, LIVE SCORE pe AS.ro
  • Ovidiu Haţegan va fi rezerva lui Kovacs

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, dar şi de rezerva Ovidiu Haţegan. Doi polonezi, Pawel Gil şi Tomasz Kwiatkowski, vor fi în camera VAR. Duelul porneşte de la 4-1 pentru nemţi şi va avea loc miercuri, de la 22:00, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să scape de Istvan Kovacs 

Gigi Becali încearcă pe orice cale să scape de doi dintre arbitrii din România. FCSB a cerut ca "centralii" Istvan Kovacs şi Cătălin Popa să nu mai fie delegaţi la meciurile ei. Gruparea condusă de Gigi Becali a exprimat solicitarea în mod oficial, printr-o scrisoare trimisă Comisiei Centrale a Arbitrilor, scrie gsp. Mai mult, FCSB vrea şi o întrevedere cu şeful insituţiei, grecul Kiros Vassaras.

"Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro, la începutul acestei luni. 

Reclamă

Istvan Kovacs a arbitrat-o de două ori pe FCSB în acest sezon. Echipa lui Becali n-a câștigat niciuna dintre partide. Pe lângă înfrângerea cu CFR Cluj, roș-albaștrii au remizat 2-2 pe terenul Viitorului, cu Istvan Kovacs la centru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani