Închide meniul
VIDEO

Italia – Macedonia de Nord. Piele de găină! Întregul stadion a cântat la unison “Fratelli D’Italia”. Atmosferă de poveste la Palermo

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 23:03

Reclamă
Italia – Macedonia de Nord. Piele de găină! Întregul stadion a cântat la unison “Fratelli DItalia”. Atmosferă de poveste la Palermo

talia - Macedonia de Nord. Piele de găină! Întregul stadion a cântat la unison “Fratelli D’Italia

Profimedia

Italia – Macedonia de Nord. Atmosferă de vis la Palermo! Peste 30.000 de oameni au cântat la unison „Fratelli D’Italia”

Italia se luptă cu Macedonia de Nord pentru un loc în finala barajului pentru Campionatul Mondial din Qatar. Meciul din semifinale se dispută pe stadionul lui Palermo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii au umplut arena de 36.000 de locuri și au cântat la unison celebrul imn național, “Fratelli D’Italia”, împreună cu jucătorii și staff-ul tehnic condus de Roberto Mancini.

Imnul Italiei, atracția principală de la Euro 2020

Fanii italieni au obișnuit lumea fotbalului cu atmosfera uluitoare creată la meciurile echipei naționale. Imnul național răsună întotdeauna în toată arena, indiferent dacă echipa lui Roberto Mancini joacă acasă sau la turneele finale.

De asemenea, modul în care jucătorii italieni trăiesc și cântă imnul a impresionat întreaga lume a fotbalului. Imaginile emoționante s-au aflat pe prima pagină în presa internațională în special la Euro 2020, turneu câștigat de Italia după finala cu Anglia.

Reclamă
Reclamă 4

Înaintea meciurilor de la Campionatul European, fotbaliștii italieni au cântat cu pasiune versurile „Fratelli D’Italia”, în prim-plan cu veteranii Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci. Italia – Macedonia de Nord. Atmosferă de vis la Palermo Peste 30.000 de oameni au cântat la unison „Fratelli D’Italia”

Echipele probabile din Italia – Macedonia de Nord:

Italia: Donnarumma – Florenzi, Bastoni, Mancini, Emerson – Jorginho, Barella, Verratti- Berardi, Immobile, Insigne

Selecționer: Roberto Mancini

Reclamă

Macedonia de Nord: Dimitrievski – S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Nikolov, Ademi, Bardhi – Churlinov, M. Ristovski, Trajkovski

Selecționer: Blagoja Milevski

Portugalia – Turcia, Suedia – Cehia și Țara Galilor – Austria sunt celelalte meciuri care se joacă în această seară, în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială. În cazul în care vor trece de Macedonia de Nord, naționala pregătită de Roberto Mancini va da piept cu Portugalia în finala barajului.

 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și