Închide meniul
VIDEO

Italienii au lăsat dezastru total în vestiar, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială: „Am făcut o mare greşeală!”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 martie 2022, 20:54 / Actualizat: 19 martie 2024, 17:59

Italienii au lăsat dezastru total în vestiar, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială: „Am făcut o mare greşeală!

Italia, eliminată de Macedonia de Nord de la barajul pentru Campionatul Mondial

Profimedia

  • Italia – Macedonia de Nord. Italienii și-au lăsat vestiarul într-o stare deplorabilă
  • Leonardo Bonucci și-a cerut scuze public

Italienii au lăsat dezastru total în vestiar, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru a doua oară consecutiv, după un gol încasat în prelungiri. La finalul meciului de la Palermo, jucătorii lui Roberto Mancini și-au lăsat vestiarul într-o stare deplorabilă și au fost aspru criticați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Un angajat al stadionului „Renzo Barbera”, din Palermo, a filmat în interiorul vestiarului, iar controversa a început rapid în Italia. Zeci de gunoaie, inclusiv mucuri de ţigară şi resturi de mâncare, au fost împrăştiate pe toată podeaua, în chiuvete şi în jurul toaletelor.

Reclamă

Italienii au lăsat dezastru total în vestiar, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Reacția lui Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci şi-a cerut scuze public pentru dezastrul lăsat în vestiar, după partida pierdută de naționala lui Roberto Mancini.

„Am făcut o mare greşeală, data viitoare vom fi mai atenţi, Eram dezamăgiţi şi nu ne-am gândit la anumite detalii care fac diferenţa. La meciurile următoare vom cere mai multe pungi pentru gunoaiele noastre. Ne cerem iertare.”, a declarat Leonardo Bonucci, potrivit lequipe.fr, citat de news.ro.

Reclamă

Paolo Corbi, şeful de comunicare de la naționala Italiei, a încercat să atenueze responsabilitatea grupului.

„Este un aspect pe care l-am subestimat şi ne facem vinovaţi de el. Ne-am cerut deja scuze clubului din Palermo. Din păcate, a fost un climat de mare dezamăgire şi a trebuit să decolăm imediat pentru a ne întoarce la Coverciano (n.r. – Baza de antrenament).

Mai trebuie să precizăm că starea vestiarului la plecare nu era exact aceeaşi ca în filmuleţ şi că nu ne aparţinea totul.”, a declarat Paolo Corbi.

Reclamă 4 / 0/3

Italia, eliminată dramatic de Macedonia de Nord! Roberto Mancini, devastat

Roberto Mancini a venit “paralizat” la interviu, după Italia – Macedonia de Nord 0-1. Echipa sa a fost eliminată dramatic, cu un gol marcat de macedoneni în minutul 90+2.

„Vom vedea (n.r. – întrebat despre viitorul său). Acum sunt mult prea dezamăgit ca să vorbesc despre viitorul meu. Rămâne de văzut. Sunt convins că această echipă va avea un viitor minunat. Îi susțin pe acești jucători acum mai mult ca niciodată.”, a declarat Roberto Mancini, pentru Rai Sport, citat de Fabrizio Romano.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m
Alte sporturi • 24 feb., 16:01
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m, la World Athletics Indoor Tour Madrid 2024
Mario Zagallo
Fotbal extern • 6 ian., 9:55
Mario Zagallo, de patru ori campion mondial cu Brazilia, a murit la 92 de ani
Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen
Serie A • 2 ian., 8:55
Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! A fost campion european și are în palmares 9 titluri în Serie A
Ianis Hagi vrea să îl "răzbune" pe Gică Hagi
Echipa naţională • 21 dec., 12:58
Ianis Hagi vrea să îl „răzbune” pe Gică Hagi. Planul uriaş pe care îl are: „Unul dintre cele mai tari meciuri din istorie!”