Închide meniul

Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari: „Nu este un mister”

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 8:37

Reclamă
Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari: „Nu este un mister

Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari: "PAOK îl închide"

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari. Antrenorul român de 55 de ani al celor de la PAOK Salonic este dorit de mai multe echipe din Europa, după sezonul foarte bun pe care l-a avut în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a câştigat titlul din Grecia alături de PAOK Salonic, la finalul unui sezon dramatic, LIVE în AntenaPLAY.

Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari: „Nu este un secret”

După ce Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Besiktas, o altă echipă care îl dorea, tehnicianul de 55 de ani a refuzat şi oferta primită de la Cagliari, formaţie care a rămas fără antrenor, după ce Claudio Ranieri s-a retras din activitate.

„PAOK îl închide pe Lucescu: ‘Angajament reciproc, rămâne la Salonic’. Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea, este cel care a încheiat sezonul trecut cu titlul de campion la PAOK Salonic.

Cagliari aspiră să-l aducă pe antrenorul român în Italia și asta nu este un mister, la fel cum nu este un secret nici rezistența grecilor și dorința lui Lucescu de a continua la Salonic”, au scris cei de la centotrentuno.com, care au discutat cu oficialii lui PAOK despre viitorul antrenorului român.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024

Răzvan Lucescu a oferit un verdict despre şansele României la EURO 2024. Antrenorul care a făcut-o campioană pe PAOK s-a declarat încrezător, mărturisind că „tricolorii” au şanse să iasă din grupe.

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Reclamă

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar puntea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accientări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și