Închide meniul

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024: „De asta avem nevoie pentru a face performanţă!”

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 18:19

Reclamă
Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024: „De asta avem nevoie pentru a face performanţă!

Răzvan Lucescu, reacţie surprinzătoare când a aflat că se poate duela cu FCSB

Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a oferit un verdict despre şansele României la EURO 2024. Antrenorul care a făcut-o campioană pe PAOK s-a declarat încrezător, mărturisind că „tricolorii” au şanse să iasă din grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la turneul final din Germania, România va disputa două partide amicale, cu Bulgaria şi cu Liechtenstein. Duelul „tricolorilor” cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, pe 7 iunie.

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

Lucescu Jr a mai transmis că şi Belgia, cea mai bine cotată naţională din grupa României de la EURO, poate avea probleme la turneul final, probleme de care ar putea profita „tricolorii”.

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Reclamă
Reclamă

Asta s-a întâmplat și cu Italia când a câștigat Campionatul European. Nu era cea mai bună echipă, dar toată lumea o susținea. Nu au intrat cu o presiune deosebită, au intrat mai uniți, mai puternici.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar puntea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accientări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

Reclamă

Mesajul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Verdictul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională. Fiul lui Mircea Lucescu l-a pregătit pe actualul jucător de la Universitatea Craiova și a spus un motiv pentru care selecționerul „l-a lăsat acasă”.

„Nu ştiu de ce nu a prins lotul. Este un antrenor care a decis un lot. Eu nu ştiu lotul, iau de bun ce îmi spui. Antrenorul ştie ce are de făcut.

Eu pot să vorbesc despre Alex, despre talentul lui, despre caracterul lui. Un talent incredibil, un băiat extraordinar, serios. Probabil că nu este cel mai mare luptător în momentele de dificultate.

Cred că pentru el Universitatea Craiova este locul perfect. Este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este şi Craiova îi poate oferi asta”. a spus Răzvan Lucescu, la întoarcerea în țară.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și