Închide meniul

„Îţi mai doreşti un Balon de Aur?” Reacţia sinceră a lui Lionel Messi: „Am avut norocul să câştig totul în carieră”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 9:15

Reclamă
„Îţi mai doreşti un Balon de Aur? Reacţia sinceră a lui Lionel Messi: „Am avut norocul să câştig totul în carieră

"Îţi mai doreşti un Balon de Aur?" Reacţia sinceră a lui Lionel Messi

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami / Profimediaimages

Reacţia sinceră a lui Lionel Messi când a fost întrebat dacă visează să mai câştige un Balon de Aur. Starul argentinian a susţinut prima conferinţă după ce a ajuns la Inter Miami şi oferit detalii despre aşteptările pe care le mai are în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, Messi a câştigat de şapte ori Balonul de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021). Este un record absolut! Principalul său rival, Cristiano Ronaldo a fost desemnat de cinci ori cel mai bun jucător al lumii (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).

„Îţi mai doreşti un Balon de Aur?” Reacţia sinceră a lui Lionel Messi

Messi este în cărţi pentru a mai primi o dată distincţia supremă. Totul după ce a câştigat Campionatul Mondial în tricoul Argentinei. A devenit şi campion în Ligue 1 cu PSG, înainte să plece în MLS.

Cred că, de-a lungul carierei mele, am spus-o de multe ori: Balonul de Aur este un premiu foarte important pentru ceea ce înseamnă. Pentru recunoașterea sa! Este unul dintre cele mai frumoase premii din lume la nivel individual. Dar nu am dat niciodată importanţă, între ghilimele, premiilor individuale. Cele mai importante au fost premiile colective.

Am avut norocul că am câştigat totul în carieră, iar Cupa Mondiala a fost ceea ce îmi lipsea. Acum, după Qatar, mă gândesc cu atât mai puțin la acel premiu. Acum mă bucur de momentul meu. Nu mă gândesc la Balonul de Aur. Dacă vine, bine… dacă nu, sunt mulțumit că mi-am atins obiectivele. Acum am altele cu acest club. Am venit pentru asta, să ajut clubul să câştige titluri. La nivel personal mă gândesc şi la asta„, a declarat Lionel Messi, potrivit marca.com.

Reclamă

Messi are evoluţii fabuloase în tricoul lui Inter Miami. Starul argentinian a ajuns la nouă goluri marcate în cele şase meciuri bifate la echipa lui David Beckham. Lionel Messi a stabilit şi un nou record! Starul argentinian a marcat peste 20 de goluri în fiecare dintre ultimii 17 ani!

A şi dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului. După victoria cu Philadelphia, scor 4-1, gruparea din Miami şi-a asigurat locul în finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord.

Am muncit din greu pentru a ajunge în finală şi am reuşit! Mai avem un pas însă…„, se arată în mesajul postat de Lionel Messi, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA a anunţat lista scurtă pentru jucătorul anului

UEFA a anunţat lista scurtă pentru jucătorul anului! Kevin De Bruyne, Lionel Messi şi Erling Haaland sunt cei trei jucători care se află pe lista scurtă a forului continental pentru titlul de cel mai bun jucător din sezonul 2022/23. Câştigătorul va fi anunţat de UEFA la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, care va avea loc pe 31 august, la Monaco. Tot atunci, forul continental anunţa şi antrenorul anului.

Kevin De Bruyne, Lionel Messi şi Erling Haaland au fost apoi votaţi de un juriu format din atrenorii cluburilor care au participat sezonul trecut în cele trei competiţii europene: Liga Campionilor, Europa League şi Conference League. Alături de aceştia au mai votat selecţionerii naţionalelor de seniori din cadrul UEFA, dar şi un grup de jurnalişti din cadrul European Sports Media.

Aceştia au ales cei mai buni trei jucători din sezonul trecut. Prima opţiune a primit cinci puncte, a doua opţiune a primit trei puncte, în timp ce ultima opţiune a primit un singur punct. Antrenorii nu au avut voie să aleagă jucători din echipelele lor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și